Pred nami je nov pester stavni dan, saj se igrajo nogometne kvalifikacije za EP 2020. Na delu bo tudi Slovenija, ki bo doma gostila Izrael. Tokrat so naši nogometaši v vlogi favorita in upajmo da zmagajo še drugo zaporedne tekmo. Poleg nogometa pa ne pozabite tudi na kolesarsko dirko po Španiji. Na Vuelti trenutno poteka v zivo nova gorska etapa, z ciljem ekstra težavne kategorije. Vse kolesarje tako danes čaka kar 4200 m višinske razlike. Stave v zivo torej lahko še vedno odigrate na vaši priljubljeni stavnici.

!POZOR! Na spletni strani pro-stave.com še vedno poteka Bonus promocija! Na Bet-at-home lahko brez predhodnega nakazila brezplačno dobite 5 EUR! Več informacij o voucher promociji tukaj.

 

Hrvaška
1.25
1 X 2
Azerbajdžan – Hrvaška

Madžarska
2.30
1 X 2
Madžarska – Slovaška

Več kot 2,5
1.44
Koliko golov bo doseženih?
Estonija – Nizozemska
Opis: 
Nizozemci so na zadnjo tekmi v gosteh dosegli veliko zmago, z kar 4:2 je padel “elf” oz. Nemčija. Na drugi strani je Estonija na zadnji tekmi pred domačimi navijači izgubila proti Belorusiji z 1:2. Še pred tem pa so v gosteh izgubili proti Nemčiji z kar 8:0. Vse razen gladke zmage tulipanov pa pravi šok. Za več kot 2.5 gola dobimo kvoto 1.44, kar bi se splačalo staviti v kakšen sistemu, ki vsebuje večje število stav.

Nemčija
1.36
1 X 2
Severna Irska – Nemčija

Severna Makedonija
1.57
1 X 2
Latvija – Severna Makedonija

Poljska
2.20
1 X 2
Poljska – Avstrija

Slovenija
1.83
1 X 2
Slovenija – Izrael
Opis: 
Slovenijo danes čaka nova domača tekma, v goste prihaja Izrael. Slovenija bo danes igrala prvo tekmo po veliki zmagi nad Poljaki, ki so jo naši legionarji premagali z kar 2:0 in to z všečno igro. Slovenija bi si v primeru današnje zmage na stezaj odprla vrata za igranje na EP, toda to bo še treba potrditi z današnjo zmago. Namreč ce danes Slovenija ne zmaga, potem bo tudi zadnja zmaga nad Poljsko kaj hitro zbledela. Poljaki so sicer še vedno prvi v skupini, na kontu imajo vpisanih 12 točk. Avstrija pa je na 2 mestu z 9 točkami. Ravno te dve ekipi se bosta danes pomerili, Avstrijci bodo igral pred domačimi navijači. Slovenija si je z zadnjo zmago na konto vpisala 8 točk, ravno toliko jih ima Izrael. V skupini G ima še pet točk Severna Makedonija, Latvija pa še ni zbrala točke. Izrael je sicer svojo zadnjo tekmo igral pred domačimi gledalci, kjer je gostil Makedonijo, videli pa smo remi 1:1. Še pred tem pa so Izraelci v gosteh izgubili proti Poljski z kar 4:0. Slovenija je sicer letos proti Izraelu ze igrala in sicer 21.3.2019. Izrael je pred domačimi gledalci proti našim fantom remiziral z 1:1. Skupno pa sta se reprezentanci pomerili na 4 medsebojnih tekmah, videli pa smo kar 3 remije in 1 zmago Slovenije. Torej Izrael do sedaj še ni uspel premagati Slovenije. Poglejmo si še kvote športne stavnice Estave: kvota za zmago Slovenije je 1.83, remi je vreden kvote 3.39, zmaga Izraela pa je vredna kvote 5.00.

Slovenija Izrael
Igralec Goli Goli Igralec
Sporar, Andraz 2 8 Zahavi, Eran
Zajc, Miha 2 1 Dabbur, Munas

 

Belgija
1.40
1 X 2
Škotska – Belgija