Stavni pregled – ponedeljek, september 9, 2019

0
775
Ogledi
stavni nasveti športne stave
stavni nasveti športne stave

Pred nami je nov pester stavni dan, saj se igrajo nogometne kvalifikacije za EP 2020. Na delu bo tudi Slovenija, ki bo doma gostila Izrael. Tokrat so naši nogometaši v vlogi favorita in upajmo da zmagajo še drugo zaporedne tekmo. Poleg nogometa pa ne pozabite tudi na kolesarsko dirko po Španiji. Na Vuelti trenutno poteka v zivo nova gorska etapa, z ciljem ekstra težavne kategorije. Vse kolesarje tako danes čaka kar 4200 m višinske razlike. Stave v zivo torej lahko še vedno odigrate na vaši priljubljeni stavnici.

!POZOR! Na spletni strani pro-stave.com še vedno poteka Bonus promocija! Na Bet-at-home lahko brez predhodnega nakazila brezplačno dobite 5 EUR! Več informacij o voucher promociji tukaj.

 

Hrvaška
1.25
1 X 2
Azerbajdžan – Hrvaška

Madžarska
2.30
1 X 2
Madžarska – Slovaška

Več kot 2,5
1.44
Koliko golov bo doseženih?
Estonija – Nizozemska
Opis: 
Nizozemci so na zadnjo tekmi v gosteh dosegli veliko zmago, z kar 4:2 je padel “elf” oz. Nemčija. Na drugi strani je Estonija na zadnji tekmi pred domačimi navijači izgubila proti Belorusiji z 1:2. Še pred tem pa so v gosteh izgubili proti Nemčiji z kar 8:0. Vse razen gladke zmage tulipanov pa pravi šok. Za več kot 2.5 gola dobimo kvoto 1.44, kar bi se splačalo staviti v kakšen sistemu, ki vsebuje večje število stav.

Nemčija
1.36
1 X 2
Severna Irska – Nemčija

Severna Makedonija
1.57
1 X 2
Latvija – Severna Makedonija

Poljska
2.20
1 X 2
Poljska – Avstrija

Slovenija
1.83
1 X 2
Slovenija – Izrael
Opis: 
Slovenijo danes čaka nova domača tekma, v goste prihaja Izrael. Slovenija bo danes igrala prvo tekmo po veliki zmagi nad Poljaki, ki so jo naši legionarji premagali z kar 2:0 in to z všečno igro. Slovenija bi si v primeru današnje zmage na stezaj odprla vrata za igranje na EP, toda to bo še treba potrditi z današnjo zmago. Namreč ce danes Slovenija ne zmaga, potem bo tudi zadnja zmaga nad Poljsko kaj hitro zbledela. Poljaki so sicer še vedno prvi v skupini, na kontu imajo vpisanih 12 točk. Avstrija pa je na 2 mestu z 9 točkami. Ravno te dve ekipi se bosta danes pomerili, Avstrijci bodo igral pred domačimi navijači. Slovenija si je z zadnjo zmago na konto vpisala 8 točk, ravno toliko jih ima Izrael. V skupini G ima še pet točk Severna Makedonija, Latvija pa še ni zbrala točke. Izrael je sicer svojo zadnjo tekmo igral pred domačimi gledalci, kjer je gostil Makedonijo, videli pa smo remi 1:1. Še pred tem pa so Izraelci v gosteh izgubili proti Poljski z kar 4:0. Slovenija je sicer letos proti Izraelu ze igrala in sicer 21.3.2019. Izrael je pred domačimi gledalci proti našim fantom remiziral z 1:1. Skupno pa sta se reprezentanci pomerili na 4 medsebojnih tekmah, videli pa smo kar 3 remije in 1 zmago Slovenije. Torej Izrael do sedaj še ni uspel premagati Slovenije. Poglejmo si še kvote športne stavnice Estave: kvota za zmago Slovenije je 1.83, remi je vreden kvote 3.39, zmaga Izraela pa je vredna kvote 5.00.

Slovenija Izrael
Igralec Goli Goli Igralec
Sporar, Andraz 2 8 Zahavi, Eran
Zajc, Miha 2 1 Dabbur, Munas

 

Belgija
1.40
1 X 2
Škotska – Belgija