Tokrat smo za vsa preverili top nogometne tekme za današnji ponedeljek in pa za jutrišnji torek, ko se igra tudi elitna Liga prvakov. Vse spodnje tekme pa lahko zasledite na vaši priljubljeni športni stavnici.

Stavni pregled – Ponedeljek

1.81 Serie A Hellas Verona – AS Roma
Tip: 2

2.20 Serie A AC Monza – Bologna
Tip: 1

2.95 Primera Division Elche CF – Getafe
Tip: X
Opis tekme: V 12 krogu prve Španske nogometne lige nas čaka tekma, ki se bi pričela ob 21:00 uri. Grez a obračun dveh ekip, ki se nahaja v spodnjem delu prvenstvene razpredelnice. Elche je kar zadnja ekipa lige in če bodo tako nadaljevali bodo kmalu začeli razmišljati o Laligi2. Moštvo je do sedaj še brez zmage. Imajo pa tudi krepko najslabšo gol razliko 8:26. Moštvo je v 11 krogih zbralo samo 4 točke. Getafe pa je 17. ekipa lige, kar pomeni 10 točk in gol razliko 11:19. To je tudi mesto, ki je še ravno nad tremi mesti, ki v naslednji sezoni že vodijo v nižji ligaški rang. Tako, da bo danes Getafe v gosteh iskal vse tri točke. Je pa sicer Getafe v seriji treh zaporednih ligaških remijev. Nazadnje so remizirali v gosteh proti ekipi Celta Vigo (1:1). Elche pa je na zadnjih petih tekmah dosegel tri remije in pa dva poraza. Obe ekipi tako nista v dobri formi in obe ekipi bosta danes poskušal vzeti ve tri točke. V lanski sezoni je obe medsebojni tekmi dobil Elche z 3:1 in pa 0:1.

Getafe nima zmage na zadnjih 5. tekmah.
Elche nima zmage na kar zadnjih 11. tekmah.
Getafe nima zmage tudi na zadnjih 3. medsebojnih tekmah proti ekipi Elche

Stavne kvote: Športna stavnica PartyPoker nam za domačo zmaga ekipi Elche ponuja kvoto 2.65. Remi je vreden kvote 2.95, zmaga Getafeja v gosteh pa je vredna kvote 2.80.

Stavni pregled – Torek – Liga Prvakov

1.61 Skupinski del Bayer 04 Leverkusen – Club Brugge
Tip: 1

3.25 Skupinski del FC Porto – Atlético Madrid
Tip: X

1.75 Skupinski del Glasgow Rangers – Ajax Amsterdam
Tip: 2

1.59 Skupinski del Liverpool – S.S.C. Napoli
Tip: 1

1.51 Skupinski del Bayern München – Inter Mailand
Tip: 1

1.25 Skupinski del FC Viktoria Plzen – FC Barcelona
Tip: 2

2.21 Skupinski del Olympique Marseille – Tottenham Hotspur
Tip: 2

3.35 Skupinski del Sporting CP – Eintracht Frankfurt
Tip: X

1 komentar