Stavni pregled – ponedeljek, avgust 5, 2019

0
188
Ogledi
stavni nasveti športne stave
stavni nasveti športne stave

Še malo pa se bodo začele vse najboljše evropske nogometne lige, nekatere pa so že v polnem zagonu, med drugim tudi prva Norveška liga, kjer se igra že 16 kolo. Vse to in še več pa preverite v današnjem stavnem pregledu.

 

Da
Bosta obe ekipi dosegli gol na tekmi?
SM Caen – FC Lorient

Da
Bosta obe ekipi dosegli gol na tekmi?
1. FC Nürnberg – Hamburger SV

Huddersfield Town
1 X 2
Huddersfield Town – Derby County

Levski Sofija
1 X 2
FK Carsko Selo – Levski Sofija
Opis: 
Gre za tekmo 4 kroga prvo Bolgarske lige in sicer gre za mestni dvoboj dveh ekip iz Sofije. Tekma se bo igrala ob 20:00 uri na stadionu Tsarsko Selo Sports Complex. Gre za šele drugi medsebojni dvoboj od leta 2016, edino zmago pa je do sedaj zbrala Levski Sofija, ki je tudi danes favorit, vsaj glede na kvote stavnic in pa tudi glede na zadnjo formo. Tsarsko Selo Sofia je na zadnjih 6 tekmah nanizal 3 remijein 3 poraze, medtem ko je Levski Sofija v tem nizu zbrala 3 zmage, 2 poraza in 1 remi.

Aarhus GF
1 X 2
Lyngby – Aarhus GF

Bodo/Glimt
1 X 2
Strømsgodset – Bodo/Glimt
Opis: 
Kot smo že v uvodu omenili se v 16 krogu prve norveške nogometne lige igra tekma med moštvom Strømsgodset in Bodo. Tekma se bo igrala ob 19:00 uri na Marienlyst stadionu. Domačini so v zelo slabi formi, saj so se v zadnjih nekaj krogih zacementirali na zadnje 16. mesto prve lige. Klub je sicer začel sezono solidno, saj so v začetku in tudi potem kar nekaj časa držali sredinska mesta, sedaj pa se je to vse obrnilo. Na drugi strani je Bodo/Glimt že celotno sezono na prvih treh mestih prvoligaške razpredelnice, nekaj časa so bili tudi vodilni klub. Bodo/Glimt je do tega trenutka zbral 29 točk, medtem ko so domačini zbrali samo 10 točk, to je štiri točke manj od predzadnjega Sarpborga. Strømsgodset tako nima zmage na zadnjih 7 tekmah, še več, klub je na zadnjih šestih tekmah nanizal kar 5 porazov in samo 1 remi. Na drugi strani so gostje v zadnjih šestih tekmah zbrali 4 zmage in samo 2 poraza. Glede na formo lahkjo torej trdimo da je Bodo/Glimt v veliko boljši formi in bi danes moral nekako priti do treh točk. Sicer pa sta se moštvi od leta 1999 pomerili kar na 21 medsebojnih tekmah, 10 zmag je zbral Strømsgodset, medtem ko je Bodo/Glimt nanizal eno zmago manj, videli pa smo še 2 remija. Na zadnjih 11 medsebojnih tekmah pa je Strømsgodset zbral kar 7 zmag, videli pa smo tudi 4 zmage Bodo/Glimata in pa nič remijev. Stromsgodset ima v tem nizu 11 medsebojnih tekem boljšo gol razliko 20-14. Morda ravno zaradi teh zadnjih medsebojnih tekem danes Bodo/Glimt ni takšen favorit, kot bi bil sicer če pogledamo samo ligaško razpredelnico. Vseeno pa je Bodo/Glimt v igri za prvaka in gre danes po tri točke, na zadnji tekmi so doma premagali Ranheim, dosegli so kar 5 zadetkov. Domači klub bo zelo težko zaustavil goste, kakšen remi bi bil tako za Strømsgodset že relano velik uspeh. Vse aktualne stavne kvote pa lahko preverite na športni stavnici bet365.

Ascoli
1 X 2
Ascoli – Frosinone

Jo-Wilfried Tsonga (FRA)
1 2 – Kdo bo zmagal?
Jan-Lennard Struff (GER) – Jo-Wilfried Tsonga (FRA)

Cristian Garin (CHI)
1 2 – Kdo bo zmagal?
Laslo Đere (SRB) – Cristian Garin (CHI)

Cameron Norrie (GBR)
1 2 – Kdo bo zmagal?
Marton Fucsovics (HUN) – Cameron Norrie (GBR)