Vse top nogometne lige po stari celini so se za kakšen teden končale, prav tako ta teden ne bo Lige prvakov. Razlog je seveda ponoven zagon reprezentančnih tekem. Skozi tekem se bo vseeno igralo kar nekaj zanimivih prijateljskih tekem, tiste prave tekme reprezentanc pa se seveda igrajo ta vikend. Danes smo tako za vas poiskali top tekme v nekaterih drugih in tretjih ligah, kjer pa je tudi več kot zanimivo. Vse spodnje tekme pa seveda lahko zasledite na vaši priljubljeni športni stavnici.

Holstein Kiel – Hamburger SV
Tip: 1

2.47 MSV Duisburg – Viktoria Köln
Tip: 1

1.71 Oxford City – Northampton Town
Tip: 2

2.95 US Palermo – Calcio Catania
Tip: 2
Opis: Gre za 9 krog Serie C, tekma pa se bo igrala ob 21:00 uri. Nekdanji klub Josipa Iličiča je padel v 3 italijansko ligo. Pa še tukaj se trenutno nahaja na skromnem predzadnjem mestu. Klub je sicer do sedaj odigral samo 5 tekem, kar je kar nekaj manj od ostalih. Toda vseeno je na teh tekmah zbral samo 2 remija in kar 3 poraze. Vse to ob gol razliki 2:7. Na drugi stani je Catania 12. ekipa lige, nahaja se nekje na sredini prvenstvene razpredelnice. Moštvo je nanizalo 3 zmage, remi in 2 poraza, vse to bo gol razliki 6:8. Je pa ekipa Catania v seriji dveh zaporednih porazov. Na zadnji petih tekmah pa so še zbrali 3 zaporedne zmage. No Palermo pa je na zadnjih petih tekmah nanizal 3 poraze in 2 remija. Moštvo je na zadnji tekmi igralo 1:1 proti ekipi Catanzaro. Gre sicer za prvo medsebojno srečanje ekip. Stavnica PartyPoker nam za zmago Catanie v gosteh ponuja kvoto 2.95. Remi je visok kvote 3.00, zmaga domačega Palerma pa kvote 2.35.

2.14 Girona FC – Union Deportiva Las Palmas
Tip: 1

2.09 FC Penafiel – GD Chaves
Tip: 2

1.51 Pogon Szczecin – Podbeskidzie Bielsko Biala
Tip: 1

1.44 FC Eindhoven – FC Dordrecht
Tip: 1

2.32 UTA Arad – Gaz Metan Medias
Tip: 1

2.10 Borac Banja Luka – Željezničar Sarajevo
Tip: 1
Opis: V Bosanski prvi ligi se igra tekma 14 kroga med ekipama Banja Luka in Željezničar. Tekma se bo igrala ob 18:00 uri v omejenem številom gledalcev. Željezničar je trenutno 2. ekipa lige, do sedaj so zbrali 19 točk ob gol razliki 20:6. To tudi pomeni da ima klub najboljšo obrambo lige, malce pa jim še manjka v napadu. Klub je tako letos nanizal 9 zmag, 2 remija in 2 poraza. Borac Banja Luka pa je 4. ekipa lige. Do sedaj so zbrali 8 zmag in pa 5 porazov, klub tako letos še ni remiziral. To pomeni 24 točk in gol razliko 25:13. Banja Luka je na zadnjih petih tekmah zbrala 3 zmage in 2 poraza. Na zadnji tekmi pa ekipa v gosteh izgubila proti ekipi Sloboda 1:0. Na drugi strani je Željezničar na zadnjih petih tekmah nanizal 3 zmage in 2 remija. Na zadnji tekmi so remizirali z 1:1 proti ekipi FK Sarajevo v gosteh. Zadnjih pet medsebojnih tekem smo videli 3 zmage ekipe Željezničar, eno zmage Banje Luke in pa remi z 0:0. Poglejmo si še kvote stavnice Bet-at-home Slovenija. Zmaga domače Banje Luke je visoka kvote 2.25, remi kvote 3.00, zmage gostujoče ekipe pa kvote 2.90.