Danes se bomo po dolgem času posvetili izključno košarkarski ligi NBA, kjer danes igrajo prav vse ekipe v ligi. Torej na sporedu je kar 15 tekem, kar se splača izkoristiti. Za več kvote pa obiščite vaše priljubljene tuje športne stavnice.

1.64 NBA Charlotte Hornets – Washington Wizards
Tip: 1

1.49 NBA Orlando Magic – Houston Rockets
Tip: 1

1.92 NBA Detroit Pistons – Oklahoma City Thunder
Tip: 2

1.43 NBA Indiana Pacers – New Orleans Pelicans
Tip: 2

1.99 NBA Philadelphia 76ers – Phoenix Suns
Tip: 1

1.63 NBA Atlanta Hawks – Milwaukee Bucks
Tip: 2
Opis tekme: Pred nami je zanimiv obračun dveh ekip, ki sta trenutno v vrhu vzhodne konference. Atlasna trenutno zaseda 4. mesto z 6 zmagami in 3 porazi. Moštvo je odločeno, da bo letošnja sezona boljša kot je bila lanska. Moštvo pa je sicer v nizu dveh zaporednih zmag. Nazadnje so zmagali po podaljških proti pelikanom z 121:124. Pred tem pa so premagali Knickse. Atlanta je 5 napadalna ekipa lige in pa 22 obrambna ekipa. Ob enem pa so 11 ekipe lige kar se tiče asistenc. Več kot odlično pa je Milwaukee začel letošnjo sezono, saj se še edina ekipa brez poraza. Moštvo je tako v seriji devetih zaporednih zmag. Naj omenimo, da že celotno sezono za ekipo ne igra drugi igralec ekipe C. Middelton. Na zadnji tekmi pa za ekipo ni igral tudi prvi zvezdnik ekipe Giannis, kar pa je vseeno bilo dovolj za zmago Bucksov. Na tekmi je blestel Brook Lopez z 25 točkami. Kar 21 skokov pa je dodal Bobby Portis, kar pomeni, da ima Milwaukee res odlično ekipo. Milwaukee bo tako letos eden glavnih favoritov za končno zmago, če ne kar glavni. Pri moštvi je sicer prvi strelec ekipe Giannis, ki na tekmo dosega 32.6 točke, doda pa še 12.9 skoka. Čeprav danes Atlanta igra pred domačimi gledalci, pa to ne pomeni da so favoriti, vsaj ne proti ekipe kot je Milwaukee. Pričakovati je zahtevno igro, za obe ekipi. Vseeno je Milwaukee v takšni formi, da si težko predstavljamo da bodo prvi poraz doživeli danes. Tudi Giannis je prejšnjo tekmo počival, tako da bo danes res pripravljen za igro.

Stavne kvote: Športna stavnica Bet365 stave nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 2.15, medtem ko za zmago Bucksov dobimo kvoto 1.63 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

1.33 NBA Miami Heat – Portland Trail Blazers
Tip: 1

1.54 NBA Chicago Bulls – Toronto Raptors
Tip: 1

1.57 NBA Memphis Grizzlies – Boston Celtics
Tip: 2

1.50 NBA Minnesota Timberwolves – New York Knicks
Tip: 1

1.32 NBA San Antonio Spurs – Denver Nuggets
Tip: 2

1.35 NBA Dallas Mavericks – Brooklyn Nets
Tip: 1

1.27 NBA Golden State Warriors – Sacramento Kings
Tip: 1

1.62 NBA Utah Jazz – Los Angeles Lakers
Tip: 1

1.94 NBA Los Angeles Clippers – Cleveland Cavaliers
Tip: 1