Danes bomo preverili stavne kvote za nekatere top nogometne lige po vsej Evropi. Nismo pa pozabili tudi lige NBA, in pa kolesarstva, saj v Italiji poteka Giro d’Italia.

Manj kot 3.5
1.71
Crystal Palace
Manchester United
Več/manj 3.5, Redni del tekme

Atalanta Bergamasca
1.35
US Salernitana 1919
Atalanta Bergamasca
1X2, Redni del tekme

SSC Napoli
1.95
Udinese Calcio
SSC Napoli
1X2, Redni del tekme

Fenerbahče
1.38
Kombassan Konyaspor
Fenerbahče
1X2, Redni del tekme

OSC Lille
1.94
OSC Lille
Olympique Lyon
1X2, Redni del tekme

Zenit St. Petersburg
1.58
Fakel Voronezh
Zenit St. Petersburg
1X2, Redni del tekme

PFC Botev Plovdiv 1912
1.72
PFC Botev Plovdiv 1912
FC CSKA 1948
1X2, Redni del tekme

Več kot 217.5
1.94
New York Knicks
Indiana Pacers
Več/manj 217.5, Celotna tekma

Denver Nuggets
1.41
Denver Nuggets
Minnesota Timberwolves
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma
Opis tekme: Timbervolvesi vodijo v seriji z 1:0, potem ko so 4. maja zmago slavili s 106:99, zahvaljujoč 43 točkam Anthonyja Edwardsa. Pri Nuggetsih pa je bil najboljši strelec Nikola Jokić s 32 točkami. Denver je pred začetkom serije bil favorit, trenutno pa morda ni več tako. Minnesota je namreč ena redkih ekip, ki lahko pod košem parira Jokiču, saj ima tri visoke in kvalitetne centre in to se je tudi pokazalo na prvi tekmi. Jokič je po tekmi izjavil da je bil na tekmi utrujen in, da ga je vedno kril nekdo, ki je na njegovem nivoju po višini in teži. Jokič tako na prvi tekmi ni prikazal njegove prave tekme, to kaže tudi kar 7 njegovih izgubljenih žog. Zopet je imel slabšo tekmo Murray, ki je sicer dosegel 17 točk, toda imel je kar -22. Murray že celotno končnico ni pravi, to se je kazalo že v seriji proti Lakersom. Pesti ga namreč poškodba noge, vseeno je proti Lakersom v zadnji tekmi odigral na svojem nivoju, ob enem pa dosegel dva odločila koša v zadnjih sekundah dveh tekem. Na drugi strani ima Minnesota ekipo brez poškodb in kot kaže se je ekipa po več letih končno sestavila. Prav tako je v končnici naredil korak naprej Edwards, ki je eden redkih košarkarjev zadnje generacije, ki hoče uničiti nasprotno ekipo in nasprotne igralce ter kaže pravo mentaliteto. Če se vrnemo še na prvo tekmo, Minnesota je dobila skok 42:34, kar bo ključnega pomena tudi danes. Minnesota je dosegla tudi več košev v sami raketi. Denver bo zagotovo želel kar nekaj manj izgubljenih žog, ob enem pa bo zanimivo videti kako se bo Jokič odzval na drugi tekmi in če mu bodo v Denverju namenili nekaj več minut počitka. V vsakem primeru nas čaka super zanimiva druga tekma in tudi serija. Na drugi tekmi pa je Denver favorit za zmago, toda pričakovati je da bo Minnesota zelo blizu. Morda pride v poštev tudi kakšna handicap stava.
Stavne kvote: Športna stavnica Bet365 nam za zmago Denverja na drugi tekmi ponuja kvoto 1.41. Medtem ko je druga zaporedna Minnesote vredna kvote 2.90 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).