Tudi danes nas čaka nogometna Liga narodov, ki nam prinaša kar nekaj zanimivega materiala za staviti, več pa seveda v spodnjih stavnih analizah.

1.18 UEFA liga narodov Latvija – Lihtenštajn
Tip: 1

2.04 UEFA liga narodov Hrvaška – Francija
Tip: 2
Opis tekme: Pred nami je ponovljena tekma finala svetovnega prvenstva leta 2018, vsi vemo da so takrat finale izgubili, tudi danes pa so v vlogi favoritov francozi. Tekma se bo sicer igrala ob 20:45 uri, domača ekipa pa bo tokrat hrvaška. Tako hrvaška kot francija so v skupini 1 začeli z porazoma. Hrvaška je doma izgubila proti Avstriji z kar 0:3. Avstrija je na tej tekmi imela več strelov na gol nasprotne ekipe in je na koncu zasluženo zmagala. Zdi se, da je pri hrvaški na vrsti menjava super generacije, ki ji je poveljeval Luka Modrič. Tudi Francija pa je prvo tekmo lige narodov začela z porazom proti Danski, prav tako doma z 1:2. Edini strelec za Francijo je bil kdo drug kot zimzeleni Karim Benzema, ki je dosegel gol v 51 minuti. Danci pa so potem zabili še dva gola v 68 in 88 minuti in na koncu nepričakovano slavili. Francija je sicer bila malce boljši nasprotnik, toda vseeno v zadnjem obdobju ne kažejo ravno prepričljivega nogometa. Je pa to seveda zelo smešno, saj so pred zadnjim porazom bili v seriji sedmih zmag, ki so jih dosegli kljub prej omenjeni neprepričljivi igri. To samo kaže, da ima Francija res zelo močno reprezentanco in da kljub povprečni igri prihajajo do zmag. Na drugi strani je hrvaška v zadnjih petih tekmah zbrala tri zmage, remi in poraz, Poleg poraza z avstrijo pa je hrvaška v teh seriji tekem remizirala še proti Sloveniji. Francija je sicer v seriji treh zaporednih zmag proti reprezentanci Hrvaške. Pri hrvaški bodo upali da bo v formi napadalec Andrej Kramarić, ki je zadnjih šestih tekmah za reprezentanco dosegel kar štiri gole. Antoine Griezmann pa je na zadnjih treh medsebojnih tekmah vedno dosegel gol proti hrvaški in to že pred polčasom. Francija je danes favorit za zmago, bomo pa seveda videli kako resno bodo sploh vzelo to tekmovanje.

Hrvaška nima zmage na zadnjih 3. tekmah proti Franciji.
Francija ni izgubil nobene od zadnjih 11 gostovanj.

Stavne kvote: Stavnica Bet365 nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 3.20. Remi je vreden kvote 3.25, zmaga Francije pa je vredna kvote 2.04 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

2.45 UEFA liga narodov Avstrija – Danska
Tip: 2

3.05 UEFA liga narodov Islandija – Albanija
Tip: X

1.27 UEFA liga narodov Slovaška – Kazakstan
Tip: 1

2.95 UEFA liga narodov Belorusija – Azerbajdžan [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

2.06 UEFA liga narodov Andora – Moldavija
Tip: 2

2.19 NHL Edmonton Oilers – Colorado Avalanche
Tip: 2

1.67 LUB Penarol URU – Club Bigua De Villa Biarritz
Tip: 2