Danes se bo igralo lepo število nogometnih tekem v italijanski Serie A. Naš današnji poudarek pa bo tudi v košarkarski ligi NBA, kjer bo na delu tudi Čančarjev Denver in Dragičev Dallas. Ne pozabite tudi, da lahko nba prenose tekem najdete tudi na spletni strani pro-stave.

Manj kot 2,5
2.05
Koliko golov bo doseženih?
Bologna – Fiorentina

AC Milan
1.57
1 X 2
AC Milan – Sampdoria

Atalanta
1.28
1 X 2
Atalanta – FC Parma

Juventus
1.26
1 X 2
Juventus – Cagliari

X
3.40
1 X 2
SSC Napoli – Inter Milan

Arsenal FC
1.45
1 X 2
Arsenal FC – Leeds United
Opis: V Fa pokalu se bosta v 3. krogu pomerila domači Arsenal in Leeds United. Tekma se bo igrala ob 21:00 uri, torej ugoden termin za ogled tekme v zivo. Leeds ni v dobri formi, enako pa lahko trdimo tudi za topničarje. Leeds je na zadnji tekmi remiziral z 1:1, na zadnjih šestih tekmah pa je moštvo nanizalo samo 2 zmagi, 3 remije in poraz. Tudi topničarji ne blestijo, saj so na zadnjih šestih tekmah dosegli 3 remije, 2 poraza in samo eno zmago. Se pa forma Arsenala počasi le dviga, če se to ni pokazalo še rezultatsko na zadnjih tekmah, pa se je to potrdilo ravno na zadnji tekmi. Arsenal je namreč v derbiju Premier lige doma z 2:0 premagal M. United oz. rdeče vrage. To bi za Arsenal morala biti potrditev, da so na pravi poti, zato bi lahko danes videli drugo zaporedno zmago Arsenala pred domačimi navijači. Na zadnjih 13 medsebojnih srečanjih ima Arsena 9 zmag, 1 remi, ekipa Leeds pa ima 3 zmage. Arsenal ima v tem obdobju tudi boljšo gol razliko: 27-14. Zadnja gostujoča zmaga Leedsa proti Arsenalu je bila davnega leta 2003. Zadnji dve medsebojni tekmi so se igrali leta 2011 in 2012, dobil jih je Arsenal z 1:0 in 1:3. Torej naš stavni nasvet je zmaga Arsenala, za kar na športni stavnici e stave dobimo kvoto 1.45. Remi je vreden kvote 5.00, medtem ko za zmago Leedsa v gosteh dobimo visoko kvoto 6.50.

KK Primorska
1.48
Stava na zmago
KK Primorska – Helios Domžale

Philadelphia 76ers
1.33
Stava na zmago (ZDA)
Oklahoma City Thunder@Philadelphia 76ers

Boston Celtics
1.22
Stava na zmago (ZDA)
Boston Celtics@Washington Wizards

Indiana Pacers
1.50
Stava na zmago (ZDA)
Indiana Pacers@Charlotte Hornets

Denver Nuggets
1.32
Stava na zmago (ZDA)
Denver Nuggets@Atlanta Hawks

Dallas Mavericks
1.25
Stava na zmago (ZDA)
Chicago Bulls@Dallas Mavericks
Opis: Dallas je v seriji domačih tekem, ki pa jih preprosto ne izkorišča tako kot bi jih moral. Dallas ze tako letos doma ne blesti 10-8, sedaj pa jim ne more pomagati niti poškodba Porzingisa in Hardawaya. Gre namreč za druge in tretjega strelca ekipa, kar pa je seveda tezko nadomestiti. Dallas je na zadnjih dveh domačih tekmah nanizal zmago proti Netsom in pa poraz proti Charlotu z 123-120. Danes pa Dallas čakajo Bullsi, ki bodo tudi letos ostali brez končnice. Proti takšnim ekipam preprosto Dallas ne sme izgubiti, pa čeprav bo tudi danes igral brez omenjenih igralcev. Bullsi so letos v gosteh zbrali 6 zmag in 10 porazov. Ekipa je je skupno nanizala 13 zmag in kar 23 porazov. Bullsi so tudi v seriji treh zaporednih porazov. Na teh tekmah so bili boljši Bucksi, Utah in Boston. Tudi Dallas pa ne blesti, saj je na zadnjih 10 tekmah nanizal 5 zmag in 5 porazov. To pomeni da je Dallas padel na 6. mesto zahodne konference, kot pa smo ze velikokrat omenili pa so mesta od 2-6 povsem izenačena. Upamo seveda na zmago Dallasa in novo odlično igro Luke.

Milwaukee Bucks
1.30
Stava na zmago (ZDA)
Milwaukee Bucks@San Antonio Spurs

Sacramento Kings
1.10
Stava na zmago (ZDA)
Golden State Warriors@Sacramento Kings