Nov teden nam prinaša nove tekme v nogometnem svetovnem prvenstvu. Preverili pa smo tudi veliko število košarkarskih tekem v ligi NBA. Preverite tudi najnovejše bonuse in promocije, kjer vas čaka tudi 10 EUR bonus brez nakazila.

3.35 Faza izpada Japonska – Hrvaška
Tip: X

1.26 Faza izpada Brazilija – Južna Koreja
Tip: 1

1.61 Klubske prijateljske tekme Adana Demirspor – Fortuna Sittard
Tip: 1

1.01 Klubske prijateljske tekme Inter Mailand – Gzira United [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.22 NBA Orlando Magic – Milwaukee Bucks
Tip: 2

1.62 NBA Charlotte Hornets – Los Angeles Clippers
Tip: 2

1.92 NBA Toronto Raptors – Boston Celtics
Tip: 1
Opis tekme: Obeta se zanimiva tekma vzhodne konference, kjer bo Boston igral drugo zaporedno gostovanje v dveh dnevih. Torej kelti imajo tako imenovano back to back tekmo, tako da jih danes čaka res zahtevno gostovanje v Torontu. Sicer pa so kelti že večino sezone prva ekipa lige. Letos so zbrali že 19 zmag in pa samo 5 porazov. Moštvo je na zadnjih 10 tekmah zbralo 8 zmag in samo 2 poraza. Boston letos igra res odlično, nad pričakovanji, pa čeprav so izgubili lanskega prvega trenerja v ekipi. Če bo Boston nadaljeval v tem slogu, potem bodo poleg Bucksov prvi favoriti za igranje v finalu konference. Boston ima 1 napad lige, 13 obrambo. Poleg tega so 9 ekipa lige po doseženih koših po asistencah in pa 25 skakalna ekipa lige. Na drugi strani ima Toronto 20 napad in pa 7 obrambo lige in pa 12 skok. So pa veliko slabši po doseženih podajah, šele 25 ekipa lige. Moštvo sicer dobro igra, saj trenutno zasedajo 7. mesto vzhoda z 12 zmagami in 11 porazi. Moštvo je na zadnjih 10 tekmah zbralo 50% izkupiček zmag in porazov. Pri moštvu je prvi strelec ekipe Anunoby z 20 točkami, medtem ko pri Bostonu blesti Tatum. Omenjeni zvezdnik je po zadnjih podatkih prvi na glasovanju za MVP-ja rednega dela. Tatum letos dosega skorajda 31 točk na tekmo in pa 8 skokov. Boston je sicer izgubil zadnje gostovanje pri Miamiju, toda šele po podaljških. To je bilo tudi četrto zaporedno gostovanje Bostona, kjer sicer zbrali kar štiri zmage. Na drugi strani je Toronto na zadnjih petih tekmah dosegel tri zmage, vse pred domačimi gledalci. In pa dva poraza, oba na gostovanjih. Toronto je sicer letos pred domačimi gledalci nanizal 9 zmag in samo 2 poraza. Boston pa je letos v gosteh zbral 8 zmag in pa 3 poraze. Glede na ESPN analitiko ima danes Boston 59% možnost za zmago.

Stavne kvote: Stavnica Bet at home Slovenija nam za zmago Toronta ponuja kvoto 1.92. Zmaga Bostona pa je visoka kvote 1.79.

1.18 NBA Golden State Warriors – Indiana Pacers
Tip: 1

2.19 NBA Dallas Mavericks – Phoenix Suns
Tip: 2

1.70 NBA Memphis Grizzlies – Miami Heat
Tip: 1