Danes se bomo posvetili košarkarski ligi NBA, kjer poteka posebni med sezonski turnir, več pa v spodnjem delu stavnega pregleda.

Celta de Vigo
1.60
Celta de Vigo
Cadiz CF
1X2, Redni del tekme

Atalanta Bergamasca
2.45
FC Torino
Atalanta Bergamasca
1X2, Redni del tekme

Humo Tashkent
1.25
Humo Tashkent
Gornyak Rudnyi
1X2, Redni del tekme

Nomad Nur-Sultan
1.58
HC Almaty
Nomad Nur-Sultan
1X2, Redni del tekme

Arlan Kokshetau
1.25
Arlan Kokshetau
HK Aktobe
1X2, Redni del tekme

Boston Celtics
1.51
Indiana Pacers
Boston Celtics
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Sacramento Kings
1.58
Sacramento Kings
New Orleans Pelicans
Opis tekme: Pred nami je torej 1/4 finale NBA turnirja, ki se bo letos v ligi NBA igral prvič v zgodovini. Turnir sicer šteje za tekme rednega dela, zmagovalec turnirja bo prejel dodatno denarno nagrado in pa seveda pokal. Zmagovalec tega dvoboja bo sicer napredoval v polfinale, kjer se bo pomerili z zmagovalcem dvoboja med Lakersi in Sunsi. Obe ekipi sicer letos kažeta dobre predstave, sploh Sacramento, ki je 4. ekipa zahoda. Moštvo je letos zbralo 11 zmag in 7 porazov. Pelikani pa so 8 ekipa zahoda z 11 zmagami in 10 porazi. Obe moštvi sta v začetku imeli nekaj težav z poškodbami, tako da sta verjetno dokaj zadovoljni z trenutnim točkovnim izkupičkom. Sacramento ima sicer 10 napad lige in pa 21 obrambo lige. Ob enem pa so 7 ekipe lige kar se tiče podaj, imajo pa tudi 17 skok. Pelikani pa imajo 15 napad, 12 skok in pa 16 obrambo lige. Poleg tega pa so 13 ekipe lige kar se tiče podaj. Pelikani so sicer na zadnjih petih tekmah zbrali tri poraze in pa dve zmagi. Nazadnje so v gosteh izgubili z letos ne najboljšimi biki iz vetrovnega mesta. Sacramento pa je na zadnji tekmo doma premagal aktualne prvake Denver z 123:117. Sicer pa sta se moštvi letos pomerili že dvakrat. Obe tekmi pa so dobili pelikani in sicer pred domačimi gledalci. Tokrat pa Sacramento gostuje pelikane in glede na stavne kvote so favoriti za zmago. Pri obeh moštvih bi sicer morali biti na voljo vsi najboljši igralci. Pri Sacramentu je letos najboljši strelec Zion z 23 točkami na tekmo, pri Sacramentu pa je to Fox z 30 točkami na tekmo.
Stavne kvote: Športna stavnica Bet365 nam za zmago Kraljev iz Sacramenta ponuja kvoto 1.58. Zmaga ekipe New Orleans pa je vredna kvote 2.45 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).