Upamo da ste preživeli lep vikend in da ste tudi zadeli kakšno stavo. V kolikor niste, pa je seveda današnji teden nova priložnost za športne in tudi stavne podvige.

1.32 Lyon, posamezno Mladenovic, Kristina – Martic, Petra
Tip: 2

1.77 FA pokal Derby County – West Ham United
Tip: 2

1.71 Primera Division Villarreal – Rayo Vallecano
Tip: 1

1.81 Segunda Division Real Zaragoza – Ponferradina
Tip: 1

2.08 Primeira Liga Vitoria Guimaraes – GD Chaves
Tip: 1

1.78 NHL Winnipeg Jets – St. Louis Blues
Tip: 1

1.15 NBA Philadelphia 76ers – Orlando Magic
Tip: 1

1.23 NBA Brooklyn Nets – Los Angeles Lakers
Tip: 1
Opis tekme: Tokrat bomo preverili tekmo med domačo ekipi Nets in pa gostujočimi Lakersi. Najprej seveda moramo preveriti zakaj imajo Netsi tako nizko kvoto za zmago. Namreč pri Netsih ne igra Durant, brez njega pa Netsi bolj kot ne vse tekme izgubljajo. Pod vprašanjem pa je tudi Ben Simmons. No kot kaže pa bosta za Lakerse danes tekmo izpustila Davis in pa James in se malce spočila po zadnjem bolečem porazu proti Bostonu. To pa je tudi glavni razlog za tako smešno nizko kvoto za zmago domače ekipe. Lakersi so sicer 13. ekipa zahoda z 23 zmagami in 27 porazi. Moštvo pa je na zadnjih 10 tekmah zbralo 4 zmage in pa 6 porazov. Brooklyn pa zaseda 4. mesto vzhoda z 30 zmagami in 19 porazi. Moštvo ima za sabo turbulentno sezono. Začeli so zelo slabo, bili na mestih izven končnice. Potem so se pobrali in povzpeli vse od 3. mesto vzhoda. Sedaj pa so zaradi poškodbe Duranta zopet izgubili veliko število tekem. Durant bi se sicer rad vrnil za All-Star tekmo. Brooklyn je sicer na zadnji tekmi premagal New York z 122:115. To je bila tretja zmaga za Netse na zadnjih petih tekmah in pa 9 zaporedna zmaga proti New Yorku. Na drugi strani pa so Lakersi na zadnjih petih tekmah prav tako zbrali tri zmage in pa dva poraza. Na zadnje so izgubili na gostovanju pri večnih rivalih iz Bostona. Tekma je šla v podaljške, kjer pa je Boston le dosegel pričakovano domačo zmago. So se pa jezerniki in pa predvsem James zelo jezili na sodnike, saj jim očitno niso dosodili prekrška v zadnjem napadu. Je pa tudi potrebno povedati, da se tekme ne zaključujejo z prodori, ampak z meti iz razdalje, ravno zaradi možnosti, da igralec ne dobi prekrška.

Stavne kvote: Stavnica Bet365 SLO nam za zmago Netsov ponuja kvoto 1.23. Zmaga Lakersov v gosteh pa je vredna kvote 3.75 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

1.22 NBA Dallas Mavericks – Detroit Pistons
Tip: 1