Danes se igra še nekaj tekem v nekaterih najboljših liga na stari celini. Stave pa boste lahko igrali tudi na tenis, saj se igra med drugim ATP Houston.

Neodločeno
3.30
Everton FC – Tottenham Hotspur
1X2, Redni del tekme

Valencia FC
2.23
Valencia FC – Rayo Vallecano
1X2, Redni del tekme
Opis tekme: Pred nami je 27 krog prve španske nogometne lige. Ob 21:00 uri se bosta pomerila domača Valencia in pa gostujoča ekipa Rayo Vallecano. Valencia je šele 19. ekipa v ligi. To seveda pomeni, da se moštvo nahaja na mestih, ki v naslednji sezoni vodijo v nižje ligaško tekmovanje. Valencia je pred sezono imela velike načrte, tudi ob top6 mestih v ligi in bojih za evropske vozovnice. Sedaj pa se jim je vse postavilo na glavo, saj so v 26 krogih zbrali samo 26 točk. To pomeni 7 zmag, 5 remijev in pa kar 14 zmag. Skupaj to nanese gol razliko 28:31. Rayo Vallecano pa je 8. ekipa prve španske nogometne lige in je lahko zadovoljen z dosedanjih potekom sezone. Rayo Vallecano je do sedaj zbral 36 točk in gol razliko 31:30. Rayo Vallecano sicer danes igra v gosteh in ni favorit za zmago, vsaj če pogledamo stavne kvote nekaterih športnih stavnic. Rayo Vallecano je sicer na zadnjih petih ligaških tekmah dosegel dva poraza in tri remije. Na zadnji tekmi je Rayo Vallecano doma samo remiziral proti ekipi Girona, bilo je 2:2. Valencia pa je na zadnjih petih tekmah zbrala dve zmagi in pa tri poraze. Na zadnje je v gosteh igrala proti klubu Jana Oblaka, torej Atletiku in izgubila z 3:0. Ekipi sta se sicer letos že pomerili. Rayo Vallecano je takrat na domačem igrišču premagal ekipo Valencia z 2:1. Odločile gol je za Valencijo dosegel kar svoj igralec, saj je Nico v 52 minuti dosegel avtogol, za vodstvo domače ekipe z 2:0. Oba kluba sta na zadnjih 17 tekmah Lalige vedno videla več kot 2.5 gola. Bo temu tako tudi danes?
Stavne kvote: Športna stavnica Bet365 nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 2.23. Zmaga ekipe Rayo Vallecano v gosteh pa je visoka kvote 3.50 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

Neodločeno
3.20
US Sassuolo – FC Torino
1X2, Redni del tekme

US Lecce (+1)
1.50
FC Empoli – US Lecce
1X2 s handicapom -1, Redni del tekme

Famalicao
1.97
Famalicao – FC Arouca
1X2, Redni del tekme

Bhambri Y./Myneni S.
1.91
Bhambri Y./Myneni S. – Galloway R./Reyes-Varela M.A.
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Bryan B./Tiafoe F.
1.43
Bryan B./Tiafoe F. – Bagnis F./Etcheverry T.M.
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Andreozzi G./Duran G.
1.68
Andreozzi G./Duran G. – Goransson A./McLachlan B.
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Lammons N./Withrow J.
1.47
Gonzalez S./Hach Verdugo H. – Lammons N./Withrow J.
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Purcell M./Thompson J.
1.30
Purcell M./Thompson J. – Reese H./Stalder R.
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma