Nov teden nam prinaša vrhunski ligaški nogomet, saj so se končale kvalifikacije za evropska tekmovanja. Prav tako pa se v Ljubljani igra Svetovno prvenstvo v odbojki, kjer je na delu tudi naša reprezentanca. Vse to in še več v današnjih stavnih analizah.

1.90 3.Liga MSV Duisburg – VfB Oldenburg
Tip: 1

3.15 Serie B Como 1907 – Brescia Calcio
Tip: X

2.08 Primera Division Cadiz – Athletic Bilbao
Tip: 2

2.00 Primera Division Valencia – Atlético Madrid
Tip: 2
Opis tekme: V prvi Španski nogometni ligi poteka tekma 3 kroga. Ob 22:00 uri se bosta pomerila domača Valencia in pa Atletico. Obe ekip ista letošnjo sezono začeli pod pričakovanji, se pa je potrebno seveda vprašati kaj sploh so realna pričakovanja za kluba. Že zdavnaj so namreč minila leta Atletika, ko je igral finala Lige prvakov in bil trn v peti Realu in Barci. Moštvo ne najde prave forme, tudi nimajo pravih okrepitev. Zdi se torej da je pred Janom Oblakom in njegovim klubom še ena sezona, ko se bodo morali boriti za top4 mesta, ki zagotavljajo igranje v elitni ligi prvakov. Atleti so na prvi ligaški tekmi premagali v gosteh Getafe z 0:3, nato pa doma izgubili proti močni ekipi Villarreal z 0:2. Valencia pa je prvo tekmo prav tako doma zmagal z 1:0, padla je Girona. Na drugi tekmi pa je Valencia v gosteh izgubila z 1:0 proti ekipi Bilbao. Obe ekipi sta torej v ne najboljši formi in ob ekipi si bosta želeli zmage. V lanski sezoni je Atletico zmagal domačo tekmo proti Valencia z 3:2. Valencia pa je doma proti Oblaku remizirala z 3:3. Od leta 1993 smo videli kar 62 medsebojnih tekem in pa 20 zmag Atletica, ter 23 zmag ekipe Valencia, ter 19 remijev.

Valencia je zmagal na 3. zaporednih domačih tekmah.
At. Madrid ima serijo 4. zaporednih zmag na gostovanjih.
Zadnja domača zmaga Valencije proti Atletiku je bila davnega leta 2014.

Stavne kvote: Športna stavnica Bet365 Slovenija nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 4.00. Remi je vreden kvote 3.30, zmaga Atletika v gosteh pa je visoka kvote 2.00 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).


2.13 Primeira Liga Vitoria Guimaraes – Casa Pia AC
Tip: 1


2.46 Primeira Liga FC Vizela – Gil Vicente
Tip: 1

1.18 Eerste Divisie Heracles Almelo – MVV Maastricht
Tip: 1


1.47 FIVB svetovno prvenstvo moški Argentina – Nizozemska [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.06 FIVB svetovno prvenstvo moški Iran – Egipt [Nevtralna lokacija]
Tip: 1