Pred nami je nov dan na nogometnem svetovnem prvenstvu. Igra se veliko zanimivih tekem, preverili pa bomo tudi dogajanje v košarkarski ligi NBA.

3.10 Skupinski del Južna Koreja – Gana [Nevtralna lokacija]
Tip: X

1.46 Skupinski del Brazilija – Švica [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

3.25 Skupinski del Portugalska – Urugvaj [Nevtralna lokacija]
Tip: X

1.91 NBA Washington Wizards – Minnesota Timberwolves
Tip: 1
Opis tekme: Washington letos kaže nadpovprečne predstave, letos so namreč nanizali 10 zmag in 10 porazov. So pa v zadnjih tekmah malce padli, saj so v seriji treh zaporednih porazov. V tej seriji porazov so izgubili dvakrat proti Miamiju in pa nazadnje proti Bostonu, ki je prva ekipa vzhoda. Washington je tako 10 ekipa vzhoda, na drugi stani pa je Minnesota 10. ekipa zahoda. Moštvo se je pred sezono okrepilo z centrom Rudy Gobertom, moštvo pa ne kaže tistega kar se od zvezdniške ekipe pričakuje. Moštvo je sicer bilo v seriji petih zaporednih zmag, sedaj pa so izgubili Charlotte in pa aktualne prvake Warriorse pred domačimi gledalci (137:114). Prvi strelec ekipe je A. Edwards, ki na tekmo dosega 22 točk ob 45% metu iz igre. Pri Wizardsih pa je prvi strelec ekipe B. Beal z 23 točkami na tekmo in 52% metom iz igre. Wizardsi so letos 7-4 doma, medtem ko ima Minnesota letos v gosteh sam 5-4. Wizardsi so 10 obrambna ekipa lige in pa 9 skakalna ekipa lige. So pa tudi šele 27 napad lige. Minnesota pa je 13 napadalna ekipa lige, ter 22 obramba lige. Ob enem so 15 skakalna ekipa lige. Obeta se izenačena tekma, obe moštvi si bosta tako še kako želeli priti nazaj na zmagovalna pota. Tudi stavne kvote pa pričakujejo izenačeno tekmo. Nekaj več prednosti pa dajemo domačemu moštvu. Sicer pa imajo obe ekipi back-to-back tekmo, torej drugo tekmo v dveh dnevih.

Stavne kvote: Stavnica Bet at home nam za domačo zmago ponuja kvoto 1.91. Zmaga Minnesote v gosteh pa je visoka kvote 1.78.

1.12 NBA Brooklyn Nets – Orlando Magic
Tip: 1

1.11 NBA Boston Celtics – Charlotte Hornets
Tip: 1

1.51 NBA New Orleans Pelicans – Oklahoma City Thunder
Tip: 1

1.11 NBA Denver Nuggets – Houston Rockets
Tip: 1

1.70 NBA Utah Jazz – Chicago Bulls
Tip: 1