Pred nami je nov vroče poletni teden. Za danes smo preverili nogometno dogajanje na evropskem prvenstvu U19 za ženske. Igra se tudi kar nekaj zanimivih prijateljskih tekem in pa ligaško tekmovanje v prvi diviziji Norveške.

1.06 U19 European Championships – Women Češka – Francija [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.61 U19 European Championships – Women Švedska – Nemčija [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.28 U19 European Championships – Women Španija – Italija [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.90 U19 European Championships – Women Anglija – Norveška [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.82 Klubske prijateljske tekme FC Kopenhagen – Silkeborg IF [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.56 Klubske prijateljske tekme Olympiakos Piräus – MKS Cracovia Krakow [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.75 1. Divisjon Bryne FK – Stjördals-Blink
Tip: 1
Opis tekme: Danes se igra 11 krog v prvi norveški diviziji, ki seveda ni tista prava prva liga, vseeno pa se v tej ligi igra kar nekaj zanimivega nogometa. Oba kluba se nahaja v spodnjem delu ligaške razpredelnice. Bryne zaseda 13. mesto z 8 točkami in 6 porazi. Blink pa zaseda predzadnje 15. mesto z 5 točkami in samo eno zmago. Blink je na zadnjih petih tekmah zbral dve zmagi in pa tri poraze. Na zadnje je moštvo igralo pokalno tekmo in izgubilo z skupnim izidom 4:3. Bryne pa je v seriji dve zaporednih zmag. Na zadnje je moštvo v gosteh premagalo ekipi Vidar z 1:3. Sicer pa je Bryne na zadnjih petih tekmah nanizal še dva remija in pa zmago. Sicer pa sta se Bryne in pa Blink od leta 2018 pomerila na šestih medsebojnih tekmah. Kluba sta si do sedaj porazdelila po dve zmagi, videli pa smo še dva remija. Na zadnje sta se ekipi pomerila v 16 krogu lanske sezone. Blink je doma premagal Bryne z 2:1.

Bryne FK doma ne pozna poraza proti ekipi Stjordals-Blink na njunih 3. srečanjih.
Arne Gunnes je najboljši strelec ekipe Bryne FK, letos je zbral 4 zadetke. Sondre Hopmark Stokke pa je zadel 6. krat za ekipo Stjordals-Blink.
Sigurd Gronli ima več rumenih kartonov (3), kot katerikoli drugi igralec pri ekipi Bryne FK. Robin Utseth Bjornholm-Jatta je prejel 3 za Stjordals-Blink.

Stavne kvote: Športna stavnica Bet365 nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 1.75. Remi je vreden kvote 4.00, zmaga ekipe Blink pa je visoka kvote 4.33 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

1.22 1. Divisjon Grorud IL – SK Brann
Tip: 2

1.97 1. Divisjon Sogndal IL – Mjondalen
Tip: 1