Tudi ta teden nas kar nekaj zanimivih tekem v Ligi narodov, ki bo trajala še ta teden. No že ta vikend pa nas zopet čaka ligaški nogomet.

2.43 UEFA liga narodov Anglija – Nemčija
Tip: 1

3.40 UEFA liga narodov Madžarska – Italija
Tip: X
Opis tekme: Pred nami je zadnji 6 krog v ligi narodov, ki nam bo podal mnoge končne odločitve. Tudi v tej skupini bomo dobili potnika v izločilne boje šele na zadnji tekmi, kjer bo Madžarska doma gostila Italijo, tekma se bo igrala ob 20:45 uri. Madžarska ima lepe možnosti, saj v skupini 3, kjer trenutno zasedajo prvo mesto z 10 točkami in gol razliko 8:3. Madžarska ima očitno po dolgem času spet reprezentanco, ki lahko premaga praktično vsako ekipo. V tej skupini je namreč Madžarska igrala proti Italiji, Nemčiji in pa Angliji, ter je trenutno zbrala največ točk, kar je res velik dosežek. Druga reprezentanca v skupini pa je ravni Italija, ki ima 8 točk in gol razliko 6:7. Italija mora tako za prvo mesto danes v gosteh premagati Madžarsko, kar pa bo se prej kot enostavna naloga. Moštvi sta se srečali nazadnje 7.6.22, ko je Italija doma premagala Madžarsko z 2:1. Italija je na tej tekmi v 45 minuti povedla že z 2:0. Nato pa so si Italijani v 61 minuti zabili še avtogol. Italija je na tej tekmi imela 57% posest žoge in pa nekaj več strelov na okvir nasprotne ekipe. Po naši oceni je danes Madžarska doma sposobna priti do zmage, čeprav jo za napredovanje ne potrebuje. Madžarska za napredovanje potrebuje namreč samo točko, medtem ko Italija seveda vse tri točke. Če pa pogledamo stavne kvote, pa boste ugotovili, da stavnice dajejo Italiji v gosteh vlogo favorita. Sicer pa je Italija na zadnji tekmi doma premagala Anglijo z 1:0 in jo poslala v nižji kakovostni razred Lige narodov. Madžarska pa je na zadnji reprezentančni tekmi v gosteh dosegla veliko zmago, saj so bili z 0:1 boljši od Nemčije. Madžarska je sicer na prvi tekmi doma remizirala proti Nemčiji. Enako pa velja za tekmo Italije in pa Anglije. Danes si tako lahko obetamo napeto tekmo, kakšen remi ni povsem nemogoč.

Italija je do sedaj zmagala na 4 od zadnjih 6 tekem proti Madžarski.

Stavne kvote: Športna stavnica Bet365 Slovenija nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 3.80. Remi je vreden kvote 3.40, zmaga Italije v gosteh pa je visoka kvote 2.00.

1.23 UEFA liga narodov San Marino – Estonija
Tip: 2

2.55 UEFA liga narodov Črna Gora – Finska
Tip: 1

2.02 UEFA liga narodov Romunija – Bosna in Hercegovina
Tip: 1

1.16 UEFA liga narodov Gibraltar – Gruzija
Tip: 2

1.80 UEFA liga narodov Severna Makedonija – Bolgarija
Tip: 1

3.20 Southern League, Premier Division Central Hitchin Town – St Ives Town
Tip: X

1.86 Southern League, Premier Division Central Redditch United – Rushall Olympic
Tip: 1

2.32 Southern League, Premier Division Central Kings Langley – Needham Market FC
Tip: 1