Danes se bomo osredotočili na tekmo prve španske nogometne lige in pa na tekme košarkarske lige NBA. Športne stavnice bodo tako tudi danes ponudile pester izbor, ki se ga splača izkoristiti.

1.88 Brescia – AC Monza Brianz 1912
Tip: 2

2.80 Calcio Como – AC Renate
Tip: 1

2.20 Athletic Bilbao – Getafe CF
Tip: 1
Opis tekme: V 20 krogu prve španske nogometne lige se bosta pomerila domači Bilbao in pa Getafe. Tekma se bo igrala ob 21:00 uri in sicer brez gledalcev. Moštvi na prvenstveni razpredelnici ločijo samo dve točki, tako da bo tekma neposredno odločala o temu kdo bo višje uvrščen. Getafe je trenutno zbral 23 točk, vse to ob gol razliki 16:18. Bilbao pa je do sedaj zbral 21 točk in prav tako negativno gol razliko 21:22. Bilbao je sicer v seriji treh zaporednih zmag, na zadnjih petih temah pa je zbral štiri zmage in samo en poraz. Je pa Bilbao zadnje tri zmage nanizal v pokalnih tekmovanjih. Edini poraz pa je klub doživel v Laligi proti Barceloni z 2:3. Getafe pa je bil v seriji treh zaporednih porazov. No na zadnjih dveh tekmah pa je v ligi premagal Elche in pa Huesco. Kluba sta se od leta 2004 srečala kar na 31 medsebojnih tekmah, kluba pa sta si porazdelila po 12 remijev. Videli pa smo še 10 zmag Bilbao in pa 9 zmag ekipe Getafe. V letošnji sezoni pa sta se ekipi v 11 krogu razšli z remijev 1:1.

Inigo Martinez ima več rumenih kartonov (6), kot katerikoli igralec pri klubu At. Bilbao.
Rezultati At. Bilbao na domačem igrišču to sezono so sledeči: 5-0-4.
At. Bilbao ima zmagovalno serijo 3. tekem.

Stavne kvote: Športna stavnica Bet365 nam za zmago Bilbao ponuja kvoto 2.20. Remi je visok kvote 3.00, zmaga Getafeja pa kvote 3.80 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

2.75 FC Cartagena – Mirandes
Tip: 1

2.42 FC Sochaux – Toulouse FC
Tip: 2

1.25 Benfica Lizbona – CD Nacional
Tip: 1

1.41 Sporting Farense – FC Porto
Tip: 2

1.32 Detroit Pistons – Philadelphia 76ers
Tip: 2

1.26 Brooklyn Nets – Miami Heat
Tip: 1

1.13 Cleveland Cavaliers – Los Angeles Lakers
Tip: 2

1.75 Dallas Mavericks – Denver Nuggets
Tip: 2
Opis tekme: Pred nami je super derbi zahodne konference, kjer se bosta pomerila domači Dallas in pa Denver. Oba kluba sta letos začela podpovprečno, vsaj Denver pa se je pobral. Denver je trenutno 5. ekipa zahoda in je v seriji treh zaporednih zmag. Dallas pa je trenutno šele 9. ekipa zahoda, zadnjo tekmo pa je izgubil proti raketam kar z 133-108. Dallas je sicer na tej tekmi igral brez Porzingisa, toda tudi rakete niso imeli na voljo vse najboljše igralce. Dallas tako letos igra toplo hladno, kar se kaže tudi pri Luki. Dončič je sicer prvi strelec in podajalec ekipe. Toda njegova učinkovitost v tej sezoni je slabša kot v lanski sezoni. Luka letos meče trojke samo 27.8%, proste mete pa samo 74.6%. To pa je tudi glavna težava Luke v letošnji sezoni, vsi smo namreč upali da bo letos naredil korak naprej. Sploh pri prostih metih, očitno pa je Luka v letošnjem pripravljenem obdobju zaspal. Luke se bo moral odločiti ali bo vsako sezono treniral na polno in le tako bo lahko postal top igralec lige NBA. Po našem mnenju je danes Denver favorit, upamo pa seveda da Dallas vseeno pride do zmage.

Stavne kvote: Kvota za zmago Denverja v gosteh je 1.75, za ostale kvote pa obiščite športno stavnico Bet-at-home.

2.13 New Orleans Pelicans – San Antonio Spurs
Tip: 2

1.40 Portland Trail Blazers – Oklahoma City Thunder
Tip: 1