Pred nami je nov teden in čas je za nove stavne zmage. Jutri se že nadaljuje nogometna liga prvakov, tudi danes pa se igra kar nekaj zanimivih tekem.

2.55 UEFA Mladinska liga, Izločilna faza FC Salzburg – SL Benfica [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

2.15 Premier liga Crystal Palace – Leeds United
Tip: 1

2.65 Prvenstvo Preston North End – Blackburn Rovers
Tip: 1

1.87 Serie A Sassuolo Calcio – Juventus Turin
Tip: 2
Opis tekme: Pred nami je tekma 34 kroga v Serie A, tekma se bo igrala ob 20:45 uri. Sassuolo je na dobri poti, da že tretjo zaporedno prvoligaško sezono zaključi v zgornji polovici prvenstvene razpredelnice. Moštvo trenutno zaseda 10. mesto z 46 točkami. Stara dama pa trenutno zaseda 4. mesto z 63 točkami in gol razliko 50:29. Moštvo je tako že izgubilo vse možnosti za osvojitev prvaka, se pa realno bori na 4. ali 3. mesto, ki pa v naslednji sezoni prinaša vsaj ligo prvakov. Juventus je na zadnjih petih tekmah zbral tri zmage in pa remi ter poraz. Na zadnji tekmo je kluba doma premaga Fiorentino z 2:0. Sassuolo pa je na zadnjih petih tekmah zbral dva poraza, dve zmagi in pa remi. Moštvi sta se letos srečali v 10 krogu lige, kjer je Sassuolo v gosteh premagal Juve z 1:2. Na zadnje pa sta se ekipi srečali v pokalu kjer je Juve doma zmagal z 2:1.

Rezultati Juventusa v gosteh to sezono so: 9-5-2.
Maxime Lopez ima več rumenih kartonov (11), kot katerikoli drugi igralec pri klubu Sassuolo. Juan Cuadrado pa je prejel 8 kartonov za Juventus.
Sassuolo ni izgubil na zadnjih 5. domačih tekmah.

Stavne kvote: Stavnica Bet at home nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 3.80. Remi je prav tako vreden kvote 3.80, medtem ko je zmaga Juventusa v gosteh visoka kvote 1.87.

1.55 Segunda Division Almeria – Sporting Gijon
Tip: 1

1.89 Primeira Liga Sporting Braga – FC Porto
Tip: 2

1.42 Primeira Liga Boavista FC – Sporting CP
Tip: 2

1.85 NBA končnica Brooklyn Nets – Boston Celtics
Tip: 1
Opis tekme: Netsi so se po treh odigranih tekmah znašli v veliki luknji. Boston v seriji vodi kar z 3:0 in zdi se da je serija odločena. Netsi seveda danes morajo nujno zmagati, pa tudi to jim veliko ne pomaga. Namreč že naslednjo tekmo bi potem Boston igral doma, kjer bi najverjetneje tudi zaključil serijo. Torej po našem mnenju lahko Netsi v tej seriji izvlečejo največ eno zmago in se izognejo tako imenovani metli. To pa je nekaj kar ni nihče napovedal pred to serijo. Na zadnji tekmi je Boston zmagal z 109:103, predvsem pa v seriji zmaguje neverjetna ekipna obramba Bostona. Netsi v tej seriji dosegajo 108 točk, Boston pa 112.7 točke. Boston v seriji prevladuje tudi v skokih 37:32, ter v podajah 25:20. Prvi strelec ekipe je Jayson Tatum, ki na tekmo v seriji dosega 29.7 točke in 8 skokov. Na drugi strani pa so kelti zelo ustavili Kevina Duranta, ki v tej seriji dosega samo 22 točk, kar je res neverjeten podatek za enega najboljši strelcev v zgodovini lige NBA.

Stavne kvote: Kvota za zmago Netsov je 1.85, medtem ko za zmago Bostona in metlo v seriji dobimo kvoto 1.93 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).