Pred nami je nov stavni teden in upajmo da ga boste izkoristili z novimi zadetimi stavami. Za danes smo vam zopet pripravili nekaj najbolj zanimivih nogometnih tekem. Igrajo se še dve tekmi Premier lige, preverili pa smo tudi ponudbo v ostalih ligah na stari celini. Jutri in v sredo pa nas že čakajo nove tekme elitne Lige prvakov.

2.41 VfL Osnabrück – 1. FC Nürnberg
Tip: 1

2.85 Burnley FC – Crystal Palace
Tip: 1
Opis: V angleški Premier ligi se torej igrata še zadnji dve tekmi 9 kroga. Ob 18:30 uri se bosta tako pomerila domači Burnley in pa gostujoči C. Palace. Burnley je do sedaj odigral 7 tekem, na katerih pa še ni okusil zmage. Klub je tako do sedaj zbral samo 2 remija in kar 5 porazov. Vse to ob negativni gol razliki 3:12. To pomeni, da so trenutno predzadnja 19. ekipe lige. Na drugi strani pa je C. Palace 9. ekipa lige. Do danes so tako zbrali 4 zmage, remi in 3 poraze, ob gol razliki 12:12. Palace je na zadnjih petih tekmah nanizal dve zmagi, dva poraza in remi. Na zadnji tekmi so doma z kar 4:1 premagali Leeds. Burnley pa je na zadnji tekmi po dveh zaporednih porazih le prišel do točke. Burnley je letos na domače igrišču dosegel tri poraze. Kluba sta se sicer od leta 2000 pomerila na 32 medsebojnih tekmah. Burnley je do sedaj zbral 10 zmag, Palace pa je zmagal 11krat. Videli pa smo še 11 neodločenih tekem. V lanski sezoni je Palace zmagal v gosteh z 0:2, no z enako mero pa je Burnley vrnil ekipi Palace in v gosteh zmagal z 0:1. Preverimo še stavne kvote stavnice 22Bet Slovenija. V kolikor boste stavili na domačo ekipo boste za to prejeli kvoto 2.85. Remi je visok kvote 3.00, zmaga Palaca v gosteh pa kvote 2.70.

Ne bo igral
 Cork J.(Poškodba gležnja) Ferguson N.(Poškodba kolena)
 Stephens D.(Poškodba stegna) Hennessey W.(Poškodba mišice)
 Milivojević L.(Rdeči kartoni)
 Wickham C.(Poškodba gležnja)
Vprašljiv za tekmo
 Brady R.(Poškodba mišice) Tomkins J.(Poškodba stegna)
 Gudmundsson J.(Poškodba prepone)
 Pieters E.(Poškodba mečne mišice)
 Taylor C.(Poškodba stegna

3.20 Wolverhampton Wanderers – Southampton
Tip: X

2.08 Athletic Bilbao – Real Betis
Tip: 1
Opis: V španski laligi se igra zadnja tekma 10 kroga. Ob 21:00 uri se bosta pomerila domači Bilbao in pa gostujoči Betis. Bilbao ima z tekmo manj od Betisa na kontu 9 točk. To pomeni 16. mesto in gol razliko 7:9. Betis pa ima trenutno 12 točk in gol razliko 12:17. Bilbao bi tako lahko z današnjo zmago ujel Betis. Bilbao je sicer na zadnjih petih tekmah zbral tri zmage in dva poraza. Na zadnji tekmi je v gosteh izgubil proti ekipi Valladolida z 2:1. Tudi Betis je svojo zadnjo tekmo izgubil in sicer z kar 5:2. Na tej tekmi je očitno, sicer letos slaba Barcelona, imela svoj dan. Betis je sicer na zadnjih petih tekmah dosegel tri poraze in dve zmagi. Torej oba kluba sta v podobni formi, danes se tako obeta zelo izenačena tekma. V lanski sezoni Laligi sta oba kluba zmaga domači tekmi. Bilbao z 1:0, Betis pa je doma zmagal z 3:2. At. Bilbao sicer doma ne pozna poraza proti ekipi Betis na njunih 7. srečanjih. Na zadnjih 24 medsebojnih srečanjih ima ekipa At. Bilbao 12 zmag, 7 remijev, ekipa Betis pa ima 5 zmag. At. Bilbao ima v tem obdobju boljšo gol razliko: 32-23. Zadnja gostujoča zmaga Betisa proti At. Bilbao je bila davnega leta 2012. Preverimo še stavno kvoto stavnice PokerStars. Zmaga domače ekipe je visoka kvote 2.07, remi pa kvote 3.30. V kolikor pa boste stavili na zmage Betisa v gosteh, pa boste za to prejeli kvoto 3.65.

2.32 Albacete Balompie – Almeria
Tip: 2

2.26 Oud-Heverlee Leuven – St. Truiden
Tip: 1

2.25 GKS Piast Gliwice – Lechia Gdansk
Tip: 1

3.00 Jagiellonia Białystok – Wisla Plock SA
Tip: 2