Pripravite se na super nogometni ponedeljek saj se nam obeta največji Angleški nogometni derbi. Nismo pa pozabili tudi na domače nogometno prvenstvo. Kaj vse nas še čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.41 Primera Division Elche CF – Almeria
Tip: 1

2.85 Primera Division Girona – Getafe
Tip: 2

1.59 Serie A UC Sampdoria – Juventus Turin
Tip: 2

1.24 Serie A AS Roma – US Cremonese
Tip: 1

1.58 Premier liga Manchester United – Liverpool
Tip: 2

2.08 Prva Liga ND Gorica – NK Domžale
Tip: 2 – Domžale so v novo sezono vstopile dobro saj so na prvih 5 odigranih tekmah dosegle 2 zmagi, 2 remija in 1 poraz. Osem osvojenih točk Domžale trenutno postavlja na odlično 3. mesto prvenstvene lestvice. Po 5 odigranih krogih je edina 100% ekipa še zgolj Olimpija, ki je osvojila 5 zmago ob tem pa ni prejela niti enega zadetka, zabila pa jih je 8. Tudi Domžale so na prvih 5 odigranih tekmah zabile 8 zadetkov vendar so jih prejele kar 7. Domžale so v prejšnjem krogu Mariboru zadale še 6 zaporedni poraz. Današnji nasportnik domžal ND Gorica pa je sezono odprla fantastično z zmago na prvi tekmi proti Bravu zatem pa nanizala kar 4 zaporedne poraze kar je Gorico pahnilo na 8. mesto prvenstven lestvice. Gorica ima trenutno gol razliko 5:8. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah so uspešnejši Domžalčani, ki beležijo 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. Zadnjo medsebojno tekmo je dobila Gorica in sicer dobro leto nazaj z 2:1. Potrebno je tudi povdariti, da se Gorica vrača v prvo ligo, saj je v lanski sezoni igrala v drugi.

Stavne kvote: Kvota za zmago ekipe ND Gorica je 3.05. Remi je vreden kvote 3.20, zmaga NK Domžal pa je vredna kvote 2.08. Več kvot pa preverite na stavnici Bet at home.

1.89 Superliga FK Vozdovac – FK Kolubara Lazarevac
Tip: 1

2.18 Superligaen Odense Boldklub – AC Horsens
Tip: 1