Za nami je otvoritvena tekam svetovnega prvenstva, kje je Ekvador zasluženo premagal domači Katar. Danes pa so na delu že ostale reprezentance, med drugim Anglija in pa Nizozemska. Preverili pa smo tudi košarkarsko ligo NBA.

1.35 Skupinski del Anglija – Iran [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.61 Skupinski del Senegal – Nizozemska [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

3.05 Skupinski del ZDA – Wales [Nevtralna lokacija]
Tip: X

1.68 NBA Cleveland Cavaliers – Atlanta Hawks
Tip: 1

2.80 NBA Chicago Bulls – Boston Celtics
Tip: 1

1.22 NBA Milwaukee Bucks – Portland Trail Blazers
Tip: 1

1.68 NBA Oklahoma City Thunder – New York Knicks
Tip: 1

1.28 NBA Minnesota Timberwolves – Miami Heat
Tip: 1

1.44 NBA New Orleans Pelicans – Golden State Warriors
Tip: 1

1.56 NBA Los Angeles Clippers – Utah Jazz
Tip: 1
Opis tekme: Pred nami je zelo zanimiva tekma zahodne konference. Jazzi so na presenečenje praktično vseh strokovnjakov prva ekipa konference. Pred sezono so namreč vsi pričakovali, da bodo tankali in se borili za zadnja mesta. Clippersi pa so šele 7. ekipa zahoda, se pa počasi sestavljajo, saj je za njih ponovno začel igrati Kawhi Leonard. Z njim pa bi znali biti še kako nevarni za vrh lige NBA. Clippersi imajo tako do sedaj 10 zmag in 7 porazov, ter so v seriji dveh zaporednih zmag. V tej mini seriji so premagali sicer dve zelo slabi ekipi, to so Spursi in pa Pistonsi. Jazzi pa so kot rečeno prva ekipa zahoda z 12 zmagami in 6 porazi. Moštvo je prav tako v seriji dveh zaporednih zmag, kjer so premagali dve odlični ekipi (Sunsi, Portland). Prvi strelec ekipe je ledeni Finec L. Markkanen, ki na tekmo dosega 22.3 točke (54% met iz igre in 81% met prosti meti). Prvi Clippersih je pa prvi strelec ekipe Paul George, ki na tekmo dosega 23.6 točke (45% met iz igre in 85% prosti meti). Jazzi so se po seriji porazov sedaj sestavili in nanizali dve zmagi. Clippersi pa so na zadnjih petih tekmah zbrali tri zmage in dva poraza. Težava Clippersov je poškodba prvega strelca ekipa PG-ja, ki je danes pod vprašanjem nastopa. Manjkal pa bo tudi Luke Kennard. Pri Jazzih pa bo manjkal Rudy Gay in pa Mike Conley. Obeta se zelo izenačena tekma. Še ta podatke, Jazzi so letos v gosteh zbrali 6 zmag in pa 5 porazov. Clippersi pa so letos doma zbrali 5-4. Clippersi imajo sicer prvo obrambo lige, so pa tudi najslabši napad lige. Jazzi pa imajo 4. napad lige in pa 17 obrambo lige.

Stavne kvote: Stavnica Bet-at-home nam za zmago Clippersov ponuja kvoto 1.56, medtem ko za zmago Jazzov v gosteh obiščite omenjeno stavnico.