Pred nami je še nekaj nogometnih tekem v Serie A, prav tako pa boste lahko na vaši priljubljeni športni stavnici igrali stave na tenis, saj se v Genevi igra ATP turnir.

Neodločeno
3.10
Bologna FC
Juventus Torino
1X2, Redni del tekme
Opis tekme: Pred nami je še 37 krog prve Italijanske nogometne lige. Ob 20:45 uri se bosta tako pomerila domača Bologna in pa gostujoči Juventus. Gre za tekmo dveh ekip, ki imata na lestvici enako število točk, to je 67. Kluba sta si že zagotovila igranje v ligi prvakov, sploh iz razloga da je sedaj Italija dobila kar 5 mest za igranje v tem elitnem tekmovanju. Juve ima sicer nekaj slabšo gol razliko, zato zaseda 4. mesto, Bologna pa je na 3. mestu. Danes gre tako za bolj kot ne tekmo prestiža, saj je iz tekmovalnega vidika bolj kot ne vse odločeno. Bologna je sicer prejšnji konec tedna premagala aktualne prvake Napoli z 2-0. To je bila izjemna sezona za Bologno, ki je dosegla več kot svojih trenutnih 67 točk na tej stopnji le enkrat v zgodovini (leta 1964, ko so osvojili naslov). Njihova najboljša domača obramba v ligi je pripomogla k uspehu, saj so v tej sezoni doma prejeli le devet golov v Serie A. Juventus je nedavno osvojil Coppa Italia, vendar je klub pred to tekmo odpustil trenerja Massimiliana Allegrija. Juventus je brez zmage na zadnjih osmih gostujočih tekmah (4 remiji, 4 porazi). Kljub temu so zmagali na sedmih od zadnjih osmih medsebojnih tekem v Bologni (1 remi) in upajo, da bodo to serijo podaljšali ter zaključili sezono nad Bologno na tretjem mestu. Riccardo Orsolini je dosegel sedem od svojih desetih golov v Serie A doma, štirje so prišli v prvih 30 minutah. Dušan Vlahović pa je z zgodnjim golom Juventusu prinesel zmago v Coppa Italia in izenačil, ko sta se ekipi nazadnje srečali. Zadnji medsebojni tekmi ekip sta se končali z remijem 1:1.
Stavne kvote: Stavnica Bet365 nam za zmago stare dame ponuja stavno kvoto 2.90. Remi je vreden kvote 3.10, zmaga Bologne pa stavne kvote 2.60 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

Hellas Verona
1.62
US Salernitana 1919
Hellas Verona
1X2, Redni del tekme

Manj kot 4.5
1.76
Zrinjski Mostar
FK Tuzla City
Več/manj 4.5, Redni del tekme

Borac Banja Luka
1.16
Borac Banja Luka
FK Igman Konjic
1X2, Redni del tekme

FK Velez Mostar
1.25
FK Velez Mostar
Gosk Gabela
1X2, Redni del tekme

Molde FK
1.35
Molde FK
Sarpsborg 08
1X2, Redni del tekme

Manj kot 2.5
2.36
Ham-Kam
Bodo/Glimt
Več/manj 2.5, Redni del tekme

Brondby IF
1.58
Silkeborg IF
Brondby IF
1X2, Redni del tekme

Sebastian Ofner
1.25
Rinky Hijikata
Sebastian Ofner
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Jack Draper
1.45
Tomas Machac
Jack Draper
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma