Pred nami je stavni ponedeljek v katerem vam bomo poskušali predstaviti nekatere najbolj zanimive športne stave. Danes boste lahko stavili na nogomet, tenis, košarko in pa tudi eSport. Vse to seveda v današnjem stavnem pregledu. In ne pozabite, vse športne tekme lahko hitro najdete z poljem “išči”, tako da ne se boste mučili iskati Pakistanske nogometne lige.

1.91 Merw Mary – FC Asgabat
Tip: 2

1.38 Ahal FC – Shagadam Turkmenbashi
Tip: 1
Opis: V Turkmenistanski nogometni ligi se igrajo tekme 4 kroga. Ob 15:30 uri se bosta pomerila kluba Ahal in Sagadam. Domači klub je 2. ekipa lige, do sedaj so nanizali 2 zaporedni zmagi. Moštvo je do sedaj zbralo 6 točk, ob tem pa še niso prejeli niti enega samega zadetka. Medtem ko so v napadu, vsaj v začetku sezone, uspešni z 5 goli. No ekipi Sagadam do sedaj ni šlo vse po načrtih, saj so nanizali 2 remija in 1 poraz. To pomeni skromno 7. mesto od skupno osmih ekip. Ekipa je do sedaj zadela samo 1 gol v treh krogih, prejela pa je 2 gola. Kot smo ze omenili je ekipa Ahal v seriji dveh zaporednih zmag, ekipa je tudi do sedaj igrala samo 2 tekmi lige, tako da imajo danes lepo priložnost da pred domačimi gledalci pridejo do treh zaporednih zmag. Ekipi sta se v lanski sezoni pomerili kar na 4 medsebojnih tekmah. Ekipa agal je zmagala 3 tekem z 0:1, 2:1 in pa 2:0. Sagadam pa je zmagal eno domačo tekmo z 1:0. Torej glede na vse bi danes domači klub moral vzeti vse tri točke. Poglejmo si še stavne kvote športne stavnice PartyPoker sports. Domača zmaga je vredna kvote 1.38, remi kvote 4.20, medtem ko za zmago gostov dobimo kvoto nekje od 7.00 do 8.00.

1.30 Bychkov, Stanislav – Nemashkalo, Vladimir
Tip: 1

1.50 Yanshaev, Aleksei – Gribkov, Alexander
Tip: 1

1.43 Bazilevskii, Vitalii – Lyfenko, Nikita
Tip: 1

1.57 Krohin, Vadim – Andreev, Danila
Tip: 1

1.72 Shirokov, Vladimir – Krohin, Vadim
Tip: 1

1.30 Lorenzi, Paolo – Andreev, Adrian
Tip: 1

1.12 Brown, Preston – Andreev, Adrian
Tip: 2

1.28 Cerretani, James – Brown, Preston
Tip: 2

1.85 Malezija – Tajska
Tip: 1

1.65 Tajska – Indonezija
Tip: 1

1.19 Endpoint – The Pensioners
Tip: 1
Opis: V računalniški igro Counter Strike se igra ESL UK Premiership 2020. Gre za igre v skupinskem dleu in sicer za 3 krog. Današnja igra se bo igrala ob 20:00 uri, pomerila pa se bosta Endpoint in pa The Pansioners. Endpoint je zadnjih 6 tekmah zbral 4 zmage in 2 poraza. The Pensioners pa v super slabi seriji 6 zaporednih porazov, Tudi danes so v vlogi izivalcev, saj je Endpoint z kvoto 1.19 velik favorit. Ekipi sta se v lanskem letu pomerili na 4 medsebojnih igrah. Endopint pa je dobil 3 igre.

1.24 Reason – VAC
Tip: 1
Opis: Tudi v tem primeru gre za 3. krog prej pomenjenega turnirja v igri CS:GO. Ekipi Reason in VAC se bosta pomerila ob 21:oo uri. Igre si lahko ogledate brezplačno in v zivo tukaj. Reason Gaming so danes v vlogi favorita, kvota 1.24. Čeprav niso v zelo dobri formi, na zadnjih 6 igrah so zbrali 3 zmage in 3 poraze. No ekipa VAC pa je na zadnjih 4 igrah zbrala samo eno zmago. Gre tudi za prvi medsebojni obračun teh dveh ekip.