Tudi na ponedeljek bo stavna ponudba dokaj pestra. Igrajo se namreč še nekatere zadnje tekme v top ligah na stari celini. Danes pa se nadaljuje tudi prva Slovenska nogometna lige. Stave v živo bodo tako aktualne tudi danes, več o stavnih nasvetih pa si preberite v spodnji novici.

3.20 1. FC Kaiserslautern – Hansa Rostock
Tip: X

2.48 Fulham FC – West Bromwich Albion
Tip: 1

2.60 Leeds United – Leicester City
Tip: 2

2.12 Hellas Verona – Benevento Calcio
Tip: 1

1.65 Villarreal CF – Real Valladolid
Tip: 1
Opis: V Španski Laligi je pred nami tekma 8 kroga, tekma se bo igrala ob 21:00 uri. Villarreal je letošnjo sezono začel zelo dobro, na kar kaze ze sam pogled na ligaško razpredelnico. Villarreal je trenutno 6 ekipa lige, do danes so zbrali 12 točk in gol razliko 8:8. Skupno so tako nanizali 3 zmage in 3 remije ter samo 1 poraz. No Real Valladolid pa je trenutno zadnja 20. ekipa lige. Klub je tako še brez zmage, nanizali pa so še 3 remije in 4 poraze, vse to ob seveda negativni gol razliki 5:11. Real Valladolid je tako na zadnjih petih tekmah zbral 4 poraze in 1 remi. Na zadnji tekmi pa so izgubili doma proti Alavesu z 0:2. Villarreal je v enakem obdobju nanizal kar štiri zmage in samo 1 remi. Kar nekaj teh zmag je klub dosegel v Ligi Evropa, tudi nazadnje, ko je bil v gosteh boljši z 1:3 proti ekipi Qarabag. V lanski sezoni smo lahko videli domači zmago Villarreala z 2:0 in pa remi Valladolid pred domačimi gledalci z 1:1. Na zadnjih petih medsebojnih tekmah smo videli dva ali manj gola na tekmo, tako kot tudi 5 od 7 tekem Valladolid to sezono. Stavnica Bet at home nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 1.65, remi je visok kvote 3.80, medtem ko za zmago gostov dobimo kvoto 6.00.

1.45 Sporting Braga – Famalicao
Tip: 1

1.28 Boavista FC – Benfica Lizbona
Tip: 2

1.80 NK Mura – NK Celje
Tip: 1
Opis: Prva Slovenska liga se nadaljuje, ob 17:00 uri se bosta tako pomerila prva ekipa lige Mura in pa aktualni prvaki Celje, ki pa jim trenutno ne gre nič po načrtih. Aktualni prvaki so trenutno na mestih, ki vodijo v drugo ligo, to je 9. predzadnje mesto. Na dosedanjih 9 tekmah smo tako videli 2 zmagi, 3 remije in pa kar 4 poraze, ter negativno gol razliko 8:12. Vse to pomeni, da ima Celje na kontu samo 9 točko. Enako število točk ima tudi Aluminij, Domžale. V spodnjem delu lestvice je tako še vse izenačeno, enako pa je tudi na vrhu lige. Mura je sicer z 17 točkami prva, dve točki manj pa ima Tabor ter Olimpija. Mura je na dosedanjih tekmah nanizala 5 zmag, 2 remija in ravno toliko porazov. Vse to ob pozitivni gol razliki 14:6. To nam tudi pove, da ima Mura trenutno najboljšo obrambo lige. Mura je sicer od zadnje ligaške zmage proti Mariboru bila v slabem nizu, saj so bili v seriji 3 porazov in enega remija. No Celje pa na zadnjih petih tekmah nanizalo 2 zmagi, 2 poraza in remi. Na zadnji tekmi so kar z 0:3 izgubili v Kopru. Zadnje dve medsebojni tekmi je dobila Mura z 0:2 in 3:1. Stavnica PartyPoker sports nam za zmago Mure ponuja kvoto 1.80, remi je vreden kvote 3.60, zmaga Celja pa kvote 4.00.

1.71 NK Aluminij – NK Maribor
Tip: 2