Pred nami je nov stavni teden, ki nam prinaša tudi Ligo prvakov in pa težko pričakovan začetek košarkarske lige NBA.

1.62 3.Liga SC Verl – TSV Havelse
Tip: 1

1.68 Premier liga Arsenal – Crystal Palace
Tip: 1

1.99 Southern League, Premier Division South Beaconsfield Town – Walton Casuals
Tip: 2

1.87 Serie A Venezia FC – Fiorentina
Tip: 2

2.07 Primera Division Deportivo Alaves – Betis Sevilla
Tip: 2

1.61 Primera Division Espanyol Barcelona – Cadiz
Tip: 1
Opis tekme: V španski prvi nogometni ligi se danes igrata dve tekmi. Ena od teh je tudi tekma med domačo ekipo Espanyola in pa ekipo Cadiza. Obe moštvi se trenutno nahajata v spodnjem delu prvenstvene razpredelnice. Espanyol je 13. ekipa Lalige z 9 točkami in gol razliko 6:8. Cadiz pa se nahaja dve mesti nižje na 15. mestu. Moštvo je do tega trenutka zbralo 7 točk in pa gol razliko 7:11. Cadiz je na zadnji prvenstveni tekmo doma remiziral z ekipo Valencia (0:0). Pred tem pa je moštvo zbralo še dva poraza, zmago in remi. Espanyol pa je na zadnji ligaški tekmi doma vzel skalp Realu z 2:1. Espanyol je sicer pred tem zbral še dva poraza, remi in zmago. Od leta 2005 smo lahko videli 8 medsebojnih tekem. Oba kluba sta si do sedaj porazdelila po štiri zmage. Danes je domači klub favorit, vsaj glede na kvoto. Je pa favorit na zadnjih medsebojnih tekmah zmagal samo v 38% tekme (6 zmag, 7 remijev, 3 porazi).

Cadiz je do sedaj zmagal na 5 od 8 tekem proti Espanyolu.

Stavne kvote: Športna stavnica Bet365 nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 1.61. Remi je vreden kvote 3.75, zmaga Cadiza pa je vredna kvote 6.00.

2.19 Superliga FK Metalac GM – FK Mladost Lucani
Tip: 1

2.33 Prva Liga NK Celje – NK Bravo
Tip: 1
Opis tekme: Pred nami je tekma 13 kroga, ob 17:00 uri se bosta pomerila domače Celje in pa Bravo. Celje je trenutno 7. ekipa lige z 12 točkami in pa gol razliko 14:17. Torej tudi letos Celje ni najboljše odprlo sezono in tudi letos se bodo verjetno borili na največ sredino prvenstvene razpredelnice. Bravo pa je trenutno druga ekipa lige z 23 točkami in gol razliko 12:5. Bravo bi se z morebitno današnjo zmago približal vodilnemu Kopru oz. izenačil z Koprom po točkah. Bravo je na zadnjih petih tekmah zbral tri zmage in pa dva remija. Na zadnji ligaški tekmi je Bravo doma remiziral z Muro 0:0. Celje pa je na zadnjih petih tekmah zbralo samo eno zmago, dva poraza in pa dva remija. Bravo je premagal Celje na zadnjih štirih medsebojnih tekmah. Nazadnje je Bravo doma zmagal v 4 krogu letošnje sezone, bilo je 2:1.

Celje nima zmage na zadnjih 4. tekmah.
Bravo ni izgubil na zadnjih 5. tekmah
Rezultati Brava v gosteh to sezono so: 4-2-0.

Stavne kvote: Top stavnica Bet-at-home nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 2.33. Remi je vreden kvote 3.05, zmaga Brava pa kvote 2.75.