Stavni pregled – ponedeljek, 18 maja, 2020

0
62
Ogledi
športne stave stavni nasveti
športne stave stavni nasveti

Vikend nam je po dolgem času ponudil vrhunski nogomet, saj se je končno nadaljevala nemška Bundesliga. Tudi danes se bo igrala ena tekma tega elitnega tekmovanja, saj se bosta pomerila Werder in pa Bayer 04. Zanimivo pa bo tudi v Turkmenistanski ligi, kjer se bodo danes igrale tri zanimive tekem. Prav tako pa se bo igralo kar nekaj ekshibicijskega tenisa. Vse to seveda v današnjih brezplačnih stavnih nasvetih, ne pozabite pa tudi na Poker in pa Online Casino.

1.75 Bnei Yehuda Tel Aviv – Beitar Jerusalem
Tip: 2

1.64 SV Werder Bremen – Bayer 04 Leverkusen
Tip: 2

1.20 Minsk – Syabar-berton Li
Tip: 2

1.93 Volat Capital – Zapad 3
Tip: 1

1.30 Shagadam Turkmenbashi – Balkan FK
Tip: 1

1.50 FC Energetik Türkmenbasy Mary – Merw Mary
Tip: 1
Opis: V Turkmenistanki ligi se danes igrajo nekatere tekme 9 kroga. Ob 15:00 uri se bosta tako pomerila kluba Energetik Türkmenbasy in pa gostujoči Merw Mary. V tej ligi igra osem ekip, mi pa bomo videli obračun zadnje in predzadnje ekipe. Torej za obe ekipi bo danes lep priložnost, da prideta do novih točk, saj imata nasprotnika po meri. Domače moštvo je zadnja ekipa, na konto so do sedaj vpisali samo 5 točk. Moštvo je tako do sedaj zbralo samo eno zmago, pa še to je bilo kar 5 krogov nazaj. Ekipa je tako v seriji treh zaporednih porazov. V tem obdobju so tako izgubili z slednjimi rezultati: 2:4, 0:1 in pa 2:0. No ekipa Mew ni v veliko boljši formi, saj so v seriji dveh zaporednih porazov. Moštvo pa je na zadnjih petih tekmah zbralo samo 1 zmago in pa kar 4 poraze. Na konto so do sedaj vpisali 6 točk, v sami sezoni pa so do sedaj zbrali 2 zmagi in kar 6 porazov. Energetik je do sedaj pred domačimi gledalci nanizal 1 remi in 3 poraze. Ekipa Merw pa je najslabša gostujoča ekipa lige, saj so na do sedanjih štirih gostovanjih zbrali nič točk, torej vse tekme so izgubili. Ekipi sta se nazadnje srečali pred dvema mesecema. Takrat je Merw doma premagal Energetik z 1:0. Poglejmo si še stavne kvote športne stavnice 1xBet. Domača zmaga je vredna kvote 1.50, remi kvote 3.70, medtem ko za zmago gostov dobimo kvoto 5.20.

1.50 Kopetdag Asgabat – FC Asgabat
Tip: 1
Opis: Tekma med omenjenima ekipama se bo igrala ob 16:00 uri. Domače moštvo je trenutno 3. ekipa lige. Do sedaj so namreč zbrali 14 točk ob gol razliki 10:6. Moštvo je v dobri formi, saj so v seriji dveh zaporednih porazov. Je pa ekipa na zadnjih petih tekmah zbrala še 2 poraza in pa 1 remi. No FC Asgabat pa je 5. ekipa lige, do sedaj so zbrali 3 zmage, 2 poraza in ravno toliko remijev. To skupno nanese 11 točk in gol razliko 9:8. Moštvo je na zadnjih dveh tekmah malce popustilo (remi in poraz), saj so pred tem bili v seriji treh zaporednih zmag. Domača ekipa je letos pred domačimi navijači zbrala 2 zmagi in pa po 1 remi in poraz. Asgabat pa je letos v gosteh druge najboljše moštvo, zbrali so namreč 2 zmag in pa po 1 remi in poraz. Na zadnji medsebojni tekmi smo lahko videli zmago ekipe Kopetdag Asgabat v gosteh z 0:1. Omenjena ekipa je na zadnjih 5 medsebojnih tekmah prišla kar do 4 zmag in pa enega remija.

1.10 FK Ahal II – FC Altyn Asyr II
Tip: 2

1.26 Popko, Dmitry – El Mihdawy, Adam
Tip: 1

1.47 Storch, Stefan – El Mihdawy, Adam
Tip: 1

1.16 Schachter, Noah – Lorenzi, Paolo
Tip: 2