Danes se bomo posvetili predvsem košarkarski ligi NBA, kjer se tekme igrajo ob nam zelo prijaznih večernih urah. Več pa seveda preberite v spodnjih stavnih analizah.

1.35 NBA Boston Celtics – New Orleans Pelicans
Tip: 1

1.73 NBA New York Knicks – Charlotte Hornets
Tip: 1

1.61 NBA Washington Wizards – Philadelphia 76ers
Tip: 2

1.62 NBA Cleveland Cavaliers – Brooklyn Nets
Tip: 1

1.39 NBA Memphis Grizzlies – Chicago Bulls
Tip: 1

2.02 NBA Los Angeles Clippers – Indiana Pacers
Tip: 2

1.50 NBA Atlanta Hawks – Milwaukee Bucks
Tip: 2
Opis tekme: Pred nami je tekma zahodne konference, kjer se bosta pomerila lanskoletna udeleženca finala zahoda Atlanta in pa Milwaukee. Se pa letos zdi da je ponovitev tega scenarija zelo malo verjetna, saj se Atlanta trenutno nahaja na 12. mestu. To seveda pomeni, da se ne nahajajo na mestih izven končnice. Moštvo je letos praktično v enaki zasedbi, kot v lanski sezoni, vseeno pa so do sedaj zbrali samo 17 zmag in pa kar 25 porazov. Atlanta je tudi v seriji petih zaporednih porazov, na zadnjih 10 tekmah pa so dosegli kar 8 porazov. Na drugi strani pa je Milwaukee tudi letos eden izmed favoritov za igranje v finalu lige NBA. Aktualni prvaki so trenutno 4. ekipa vzhoda z 27 zmagami in 18 porazi. Milwaukee je sicer na zadnjih 10 tekmah zbral samo 50% izkupiček zmag in porazov. Na zadnji tekmi so izgubili proti Torontu, pred tem pa so zanesljivo premagali Warriorse z 118:99. Obeta se zanimiva tekma, pri ekipi Milwaukee pa je odsoten Jrue Holiday zaradi poškodbe gležnje. Pri Atlanti pa bodo igrali brez centra Capele in verjetno brez Bogdanovica.

Stavne kvote: Športna stavnica Bet365 nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 2.41. Zmaga Bucksov pa je visoka kvote 1.50 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

1.45 NBA San Antonio Spurs – Phoenix Suns
Tip: 2
Opis tekme: Sunsi so trenutno prva ekipa lige z 33 zmagami in samo 9 porazi. Kar nekaj časa so v hrbet gledali bojevnikom, ki pa so sedaj malce popustili, kar so seveda izkoristili Sunsi. Moštvo je v seriji treh zaporednih zmag, na zadnjih 10 tekmah pa so zbrali 7 zmag in samo tri poraze. Sunsi so na zadnji tekmi v gosteh premagali Pistone z kar 135.108, Devin Booker je na tej tekmi dosegel 30 točk, JaVaale McGee pa je dodal 20 točk. Sunsi imajo letos 3 napad lige in pa 3 obrambo lige, kar seveda pomeni, da so res elitno moštvo. Na drugi strani so Spursi šele 12. ekipa lige, to pomeni 16 zmag in 27 porazov. Spursi imajo mlado ekipo, ki pa danes doma verjetno ne bo imela dovolj talenta, da bi premagala Sunse. Spursi so bili v seriji petih zaporednih porazov, na zadnji tekmi pa so doma le premagali letos poškodovano ekipo Clippersov. So pa Spursi sedaj vsi zdravi in v popolni zasedbi, medtem ko je pri Sunsih pod vprašanjem center Ayton.

Stavne kvote: Športna stavnica Bet at home nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 2.55, medtem ko za zmago Sunsov dobimo kvoto 1.45.

1.89 Serie A Bologna – S.S.C. Napoli
Tip: 2

1.27 Serie A AC Milan – Spezia
Tip: 1

1.39 Serie A Fiorentina – Genoa CFC
Tip: 1