Pred nami so tekme Serie A in pa prve španske nogometne lige, seveda pa boste lahko športne stave igrali med drugim tudi na košarkrsko ligo NBA.

1.58 NHL Boston Bruins – Philadelphia Flyers
Tip: 1

2.55 Primeira Liga GD Estoril Praia – Casa Pia AC
Tip: 2

2.03 Afriško prvenstvo narodov Kamerun – REPUBLIKA KONGO [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.94 Primera Division Cadiz – Elche CF
Tip: 1

1.28 NBA Charlotte Hornets – Boston Celtics
Tip: 2
Opis tekme: Favorit na tej tekmi je jasen, to so seveda gostujoči Kelti, ki so prva ekipa konference. Moštvo ze skozi celotno sezono kaze zelo dobre igre. To pa se seveda odraza tudi v pogledu na razpredelnico, kjer je Boston do sedaj nanizal 32 zmag in pa samo 12 porazov. To je eden najboljših rezultatov v ligi. Kelti so na zadnjih 10 tekmah zbrali 8 zmag in so v seriji kar šestih zaporednih zmag. Nazadnje so igrali ravno proti Charlottu in ga premagali v gosteh z 122:106. Tudi danes se ne obetamo nič kaj drugega kot nove zanesljive zmage, pa čeprav vsi vemo da je tezko dobiti dve zaporedni tekmi proti istemu moštvu. Charlotte ima za sabo porazno sezono, saj so zadnja ekipa na vzhodu. To pomeni 11 zmag in pa ker 33 porazov, kar je skorajda ravno nasprotno od keltov. Moštvo ne blesti niti pred svojimi navijači, kjer so nanizali 5 zmag in kar 11 porazov. Moštvo je na zadnjih 10 tekmah zbralo kar 8 porazov in pa samo 2 zmagi. Poleg tega pa so tudi v seriji štirih zaporednih porazov. V seriji porazov so izgubili prej omenjeni BOS in pa dvakrat TOR, ter IND. Charlotte ima 22 napad in 28 obrambo, kar je recept za katastrofo. Edino pozitivna statistika ekipa je skok, saj so peta skakalna ekipa lige. Kelti pa imajo 2 napad, 9 skok in pa 11 obrambo. Vse to pomeni, da so letos res izjemna ekipa.

Stavne kvote: Športna stavnica BET365 Slovenia nam za zmago domačega moštva ponuja kvoto 1.28. Zmaga favoriziranega Bostona pa je visoka kvote 1.28 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

1.63 NBA New York Knicks – Toronto Raptors
Tip: 1

1.67 NBA Minnesota Timberwolves – Utah Jazz
Tip: 1

1.89 NHL San Jose Sharks – New Jersey Devils
Tip: 2

1.16 NBA Milwaukee Bucks – Indiana Pacers
Tip: 1

3.15 Serie A Empoli FC – UC Sampdoria
Tip: X