Ponedeljek ponavadi ponudi nekaj manj stavne ponudbe, toda temu danes ni tako. Veliko nogometnega dogajanja bo namreč v Španiji, Nemčiji in tudi Portugalski. Preverili pa smo tudi nekaj košarke in pa ostalih športov. Vse top stave pa seveda preverite v spodnjem delu objave.

1.44 Arminia Bielefeld – Dynamo Dresden
Tip: 1

1.62 Levante UD – FC Sevilla
Tip: 2

1.93 Real Betis – Granada CF
Tip: 1
Opis: V prvi španski nogometni ligi se danes začenja ze novi 29 krog. Tako je, stvari po korona premoru potekajo veliko hitreje kot smo bili vajeni, tudi zato je športna ponudba na sicer turobni ponedeljek povsem korektna. Ob 22:00 uri se bosta tako pomerila domači Betis in pa Granada. Danes domači Real Betis je prvo tekmo po premoru izgubil v gosteh. Boljša je bila Sevilla in sicer z 2:0. Na drugi strani pa je Granada FC na prvi tekmo doma slavila proti ekipi Getafe, bilo je 2:1. Real Betis je trenutno 13. ekipa Lalige. Lani je Betis bil 8 na tabeli, z 39 točkami. Moštvo je do sedaj nanizalo 8 zmag, 9 remijev in pa 11 porazov, vse to ob gol razliki 38:45. Klub ima tako na kontu 33 točk, no Granada pa je do sedaj zbrala 41 točk. To pomeni 9. mesto, klub tako ostaja v boju za Evropske vozovnice, kar pomeni, da jim danes motiva ne bi smelo manjkati. Tudi v Španiji potekajo tekme brez gledalcev, vseeno pa moramo omeniti kako sta kluba od sedaj igralo doma in na gostovanjih. Real Betis je 11. najboljša domača ekipa lige. No zanimivo pa je da je Granada 11. najboljša gostujoča ekipa. Klub je letos v gosteh zbral po tri zmage in remije, ter še 8 porazov. Moštvi sta se od leta 2010 srečali na 15 medsebojnih tekmah. Videli pa smo po 6 zmag vsake ekipe in pa po 3 remije. Torej tudi danes je za pričakovati izenačen obračun. Na zadnje sta se ekipi srečali v letošnjem prvenstvu, igral se je 10 krog. Granada pa je doma zmagala z 1:0. Betis sicer doma ne pozna poraza proti ekipi Granada na njunih zadnjih 3. srečanjih. Kvota na zmago domače ekipe je 1.93, več kvot pa preverite na stavnici BetWinner.

2.90 Deportiva Ponferradina – Elche CF
Tip: X

2.44 Tenerife CD – Malaga CF
Tip: 1
Opis: V drugi španski ligi se igra ze 33 krog, današnja tekma pa se bo igrala ob 21:30 uri. Gre za obračun 13. in 15. ekipe druge lige, tako da se obeta tesen dvoboj. Tenerife doma ne pozna poraza proti ekipi Malaga na njunih 3. srečanjih. Ekipi pa sta se nazadnje srečali v letošnji sezoni, ko je potekal 19 krog. Takrat je Malaga doma slavila z 2:0. Še pred tem pa je Tenerife proti Malagi doma remiziral z 0:0. Dani Gomez je najboljši strelec ekipe Tenerife, dosegel je 6 golov. Armando Sadiku pa je zadel 11. krat za ekipo Malaga. Tenerife ima kvoto za zmago 2.44, toda tudi Malaga ima moznosti da vzame vsaj remi ali zmago. Za remi sicer dobimo kvoto 2.80, zmaga Malage v gosteh pa je vredna kvote 3.15.

2.41 CS Maritimo – Gil Vicente FC
Tip: 1

1.35 Asociacija Krepsinio Pasaulis & EER – Grande
Tip: 1

1.26 Brose Bamberg – SC Rasta Vechta
Tip: 1

1.27 Adams, Martin – Marsh, Scott
Tip: 1