Ta teden bo povsem v pričakovanju začetka svetovnega prvenstva v nogometu, ki bo potekal v Qatarju. Svetovno prvenstvo se bo sicer pričelo v nedeljo, med tednom pa se bomo posvetili predvsem NBA in NHL ligi, ki potekajo v Severni Ameriki.

1.45 NBA Detroit Pistons – Toronto Raptors
Tip: 2

1.77 NBA Orlando Magic – Charlotte Hornets
Tip: 1

1.97 NBA Miami Heat – Phoenix Suns
Tip: 2
Opis tekme: Miami letos ne igra na želenem nivoju, kar se kaže tudi ob pogledu na razpredelnico. Moštvo namreč zaseda na vzhodu skromno 10. mesto, kar pomeni 6 zmag in pa 7 porazov. Moštvo pa je sicer v seriji dveh zaporednih zmag. So pa obe zmagi bili doseženi proti ekipi Hornets, ki pa so predzadnja ekipa vzhoda. Zdi se torej da ima letos Miami kar nekaj težav, ko igra proti boljšim ekipam. Miami ima sicer 11 obrambo lige, kar je solidno. Veliko več težav pa imajo v napadu, saj so šele 19 napadalna ekipa lige in pa samo 27 skakalna ekipa lige. V moštvu je sicer prvi strelec ekipe Jimmy Butler z 22 točkami na tekmo, zvezdnik pa temu na tekmo doda še 6.1 podaje. Veliko boljše gre Susnom, ki so že nekaj sezon zapored odlični v rednemu delu. Jim pa potem vsako leto zmanjka v končnici, kjer se preprosto ne morejo uvrstiti v finale lige. Sunsi so trenutno 4. ekipa zahoda z 8 zmagami in 4 porazi. Sunsi so sicer 15 napadalna ekipa lige in pa celo prva obrambna ekipa ekipa lige, ter 6 ekipa lige kar se tiče košev po podajah. Prvi igralec moštva je Devin Booker, ki na tekmo dosega 26 točk. Prvi podajalec moštva pa je CP3, ki podeli na tekmo skorajda 10 podaj. Sunsi so sicer na zadnji tekmi v gosteh izgubili proti Orlandu z 114:97. Pri Miamiju danes ne bo zaigral Oladipo, pod vprašanjem pa je tudi Herro. Pri Sunsih pa je izmed bolj pomembnih košarkarjev pod vprašanjem le CP3. Težko je napovedati zmagovalca tekme, Sunsi so namreč letos v gosteh dosegli samo 2 zmage. Miami pa tudi pred domačimi gledalci ne blesti (5 zmag, 4 porazi).

Stavne kvote: Športna stavnica Bet-at-home nam ponuja slednje kvote. Zmaga Miamija je visoka kvote 1.97. Zmaga Sunsov pa kvote 1.97.

1.16 NBA Boston Celtics – Oklahoma City Thunder
Tip: 1

1.43 NBA Houston Rockets – Los Angeles Clippers
Tip: 2

1.55 NBA Milwaukee Bucks – Atlanta Hawks
Tip: 1

1.24 NBA Golden State Warriors – San Antonio Spurs
Tip: 1

2.02 NHL Calgary Flames – Los Angeles Kings
Tip: 1

1.81 NHL Colorado Avalanche – St. Louis Blues
Tip: 1