Danes se igrajo nekatere najboljše nogometne lige na stari celini. Mi se bomo posvetili predvsem španski Laligi. Jutri pa se začenja nova sezona elitne Lige prvakov, kar seveda pomeni nove derbije in nove priložnosti za stavni zaslužek.

1.98 Türkgücü Ataspor München – MSV Duisburg
Tip: 1

1.68 Everton – Burnley FC
Tip: 1

3.55 Bologna FC – Hellas Verona
Tip: X

1.90 Getafe CF – Elche CF
Tip: 1
Opis tekme: Pred nami so zadnje tekme 4 kroga v prvi španski Laligi. Ob 20:00 uri se bosta pomerila domači Getafe in gostujoči Elche. Getafe je trenutno predzadnja 19. ekipa Lalige, kar seveda pomeni, da imajo za sabo zelo slab uvod v sezono. Getafe je do sedaj zbral kar tri zaporedne poraze in pa gol razliko 1:4. Elche pa je trenutno 14. ekipa lige, do sedaj so zbrali dva remija in pa poraz, ter gol razliko 1:2. Torej obe ekipi sta letos še brez zmage in obe ekipi imata danes lepo priložnost za tri točke. Elche je sicer na zadnjih petih tekmah zbral tri remije in dva poraza. Getafe pa je pred serijo treh zaporednih porazov zmagal dve zaporedni tekmi. V lanski sezoni je Getafe zmagal prvo medsebojno tekmo v gosteh z 1:3. Nato pa je Elche v gosteh remiziral z 1:1. Od leta 1999 smo lahko videli 10 medsebojnih tekem, od tega ima Getafe kar 5 zmag, Elche pa samo 2 zmagi. Videli pa smo še kar 10 remijev, tudi danes je remi dokaj verjeten.

Elche nima zmage na zadnjih 5. tekmah.
Getafe je izgubil 3 zaporedne tekme.
Getafe doma ne pozna poraza proti Elcheju na njunih 7. medsebojnih srečanjih.

Stavne kvote: Športna stavnica Bet365 nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 1.90. Remi je vreden kvote 3.25, zmaga ekipe Elche v gosteh pa kvote 4.50 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

3.05 Granada CF – Real Betis
Tip: X
Opis tekme: Granada je trenutno šele 17. ekipa lige, čeprav je moštvo do sedaj odigralo samo tri kroge pa do ni dober začetek letošnje sezone. Granada je do sedaj zbrala dva remija in pa poraz, ter gol razliko 1:5. Granada je sicer na svoji zadnji tekmi izgubila kar z 4:0. Moštvo je tako v letošnji sezoni še brez zmage, enako pa velja tudi za Real Betis. Betis je namreč prav tako izgubil svoj zadnjo tekmo v Laligi in sicer proti Real Madridu z 0:1. Moštvo je pred tem zbralo dva zaporedna remija. Real Betis je tako trenutno na kontu vpisal samo dve točki in pa gol razliko 2:3. V lanski sezoni Lalige pa je Granada zmaga domači tekmo proti Betisu z 2:0. Betis pa je potem na drugi prvenstveni medsebojni tekmi doma dosegel zmago z 2:1. Od leta 2010 smo lahko videli 19 medsebojnih tekem. Kluba sta zelo izenačena, Granada ima 7 zmag, Betis pa 8 zmag. Videli pa smo še 4 remije. Betis je sicer zmagal 9 od zadnjih 13 tekem, ki jih je odigral v Laligi v ponedeljek (9 zmag, 2 remija, 2 poraza).

Granada doma ne pozna poraza proti ekipi Betis na njunih 5. srečanjih.
Granada ni izgubila na zadnjih 5. domačih tekmah.
Na zadnjih 9 medsebojnih srečanjih ima Granada 5 zmag, 2 remija, ekipa Betis pa ima 2 zmagi. Granada ima v tem obdobju boljšo gol razliko: 15-10.

Stavne kvote: Stavnica Bet-at-home nam za domačo zmago ponuja kvoto 3.00. Remi je vreden kvote 3.05, zmaga Betisa v gosteh pa je visoka kvote 2.50.

3.15 AC Havre – Toulouse FC
Tip: 1

2.08 Le Mans UC 72 – CS Sedan Ardennes
Tip: 1

3.15 CS Maritimo – FC Arouca
Tip: 2

2.42 Tondela – GD Estoril Praia
Tip: 2