Tudi danes se bo lahko stavilo na najrazličnejše nogometne tekme, saj še vedno poteka liga narodov. Igra pa se tudi peta tekma finala lige NBA, kjer bodo Warriorsi v seriji proti Bostonu lovili zmago pred domačimi gledalci in vodstvo v seriji z 3:2.

1.67 UEFA liga narodov Kazakstan – Slovaška
Tip: 2

2.95 UEFA liga narodov Azerbajdžan – Belorusija
Tip: X

1.50 UEFA liga narodov Francija – Hrvaška
Tip: 1
Opis tekme: Pred nami je 4 krog v skupini 1 lige narodov, kjer se bosa ob 20:45 uri pomerila domača Francija in pa Hrvaška. V tej skupini je lahko rečemo vse obrnjeno na glavo. Prva ekipa skupine je Danska z 6 točkami, sledi pa ji Avstrija z 4 točkami. Enako število točk ima tudi Hrvaška, toda slabšo gol razliko 2:4 Hrvate uvršča na 3. mesto. Francija pa je na dosedanjih 3 tekmah zbrala samo 2 točki in pa gol razliko 3:4. To je seveda pod nivojem za takšno reprezentanco, ki ima res v ekipi same zvezdnike. Francija bi tako lahko izpadla v nižji kakovostni razred uefa lige narodov. Francija je sicer na dosedanjih treh tekmah lige narodov dosegla poraz proti Danski z 1:2 in pa remija na gostovanjih proti Avstriji in pa Hrvaški, na obeh tekmah je bilo 1:1. Danes je seveda računica za Francijo povsem enostavna, to je zmaga na domačem terenu, vso ostalo bo veliko razočaranje. Hrvati pa so na prvi tekmi lige narodov doma izgubili proti Avstriji z 0:3, nato doma remizirali proti Franciji z 1:1 in pa v gosteh premagali Dansko z 0:1. Hrvati so sicer na zadnjih petih tekmah zbrali še remi proti Sloveniji in pa zmago nad Bolgarijo. Današnja nasprotnika sta se torej nazadnje pomerila v ligi narodov 6.6.2022, kjer smo videli remi 1:1. Francija je povedla v 52 minuti po golu Rabiota. Hrvate pa je v 83 minuti rešil Kramaric po zadeti enajstmetrovki. Na tekmi smo zanimivo videli povsem izenačeno posest žoge 50% proti 50%. V strelih na gol pa so bili celo boljši domačini z 4:1. Danes bodo tako Francozi morali pokazati veliko več kot na zadnjem gostovanju, so pa tega vsekakor sposobni. Francija je sicer pred zadnjih remijem proti Hrvaški bila v seriji treh zaporednih zmag. Od leta 1998 smo lahko videli 7 medsebojnih tekem, Hrvati pa do sedaj še nikoli niso uspeli premagati Francije.

Hrvaška ni izgubila nobene od zadnjih 5 gostovanj.
Hrvaška ima serijo 4. zaporednih zmag na gostovanjih.

Stavne kvote: Stavnica Bet365 nam za zmago domače Francije ponuja kvoto 1.50. Remi je visok kvote 4.33, zmaga Hrvaške pa je vredna kvote 5.75 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

1.82 UEFA liga narodov Danska – Avstrija
Tip: 1

3.25 UEFA liga narodov Islandija – Izrael
Tip: X

1.95 Dodatne kvalifikacije za SP Avstralija – Peru
Tip: 2

1.47 Mednarodne prijateljske tekme Albanija – Estonija
Tip: 1

1.12 CONCACAF liga narodov Trinidad in Tobago – Saint Vincent and the Grenadines
Tip: 1

1.05 CONCACAF liga narodov Nikaragva – Bahami
Tip: 1

1.57 NBA končnica Golden State Warriors – Boston Celtics
Tip: 1