Na današnji stavni ponedeljek je stavna ponudba seveda malce slabša kot za vikend. Vseeno pa nas danes čakajo tekme v angleški Premier ligi, španski Laligi in v Italiji, kjer bo Inter poizkušal z zmago se povzpeti na 2. mesto prvenstvene lestvice. Tako da na športnih stavnicah bo nekaj vendarle zanimive ponudbe.

1.28 Manchester United – Southampton
Tip: 1

1.40 Inter Milan – Turin FC
Tip: 1 – Inter letos ne more biti več prvak Italije saj trenutno z tekmo manj za Vodilnim Juventusom zaostaja za 11 točk. Juventus je sicer v zadnjih dveh tekmah kar 2 krat kiksnil kar pa nista izkoristila ne Lazio in ne Inter tako, da razlika ostaja nespremenjena. Škoda, bi bilo prvenstvo vsaj malce bolj napeto. Inter se trenutno s tekmo manj nahaja na 4. mestu in za drugim Lazijem zaostaja za 3 točke. Milančani bi torej z zmago se lahko povzpeli na 2. meso. Inter ja na zadnjih 5 tekmah 2 krat zmagal, 2 krat remiziral in 1 krat izgubil, kar priča da ni ravno v formi kot se za ekipo, ki želi naslov prvaka spodobi. Njihov dannašnji nasprotnik Torino pa se trenutno nahaja na 16. mestu in je v še slabši formi kot Inter. Torino je na zadnjih 5 tekmah 2 krat zmagal in 3 krat izgubil. Favorit na stavnicah je seveda Inter, kar je logično, če pogledamo samo prvenstveno lestvico. Je pa zanimivo, da je Torino uspešnejši na zadnjih 5 medsebojnih tekmah. Torino ima namreč 2 zmagi, 2 remija ter 1 poraz. Kljub temu pa smo mnenja, da bo danes slavil Inter in se tako povzpel na 2. mesto.

1.77 FC Crotone – Pordenone
Tip: 1

2.42 FBC Unione Venezia – Delfino Pescara 1936
Tip: 1

2.80 Deportivo Alavés – Getafe CF
Tip: X

2.19 Villarreal CF – Real Sociedad
Tip: 1 – V Španiji je že bolj kot ne odločeno kdo bo igral v ligi prvakov in kdo ne. Sicer je še odprto 4. mesto, ampak bi morala Sevilla izgubiti prav obe dve tekme, medtem ko bi moral Villareal dobiti prav vse tri. Za vstopnico v ligo evropa pa se bori še kar nekaj klubov in med njime je tudi Real Sociedad. Obe dve ekipe torej danes potrebujeta točke. Kar se tiče same forme so v neprimerno boljši nogometaši Villareala. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejša ekipa Villareala, ki ima 3 zmage in 2 poraza. Glede na slabo formo Real Sociedada, ki je na zadnjih 5 tekmah izgubil kar 3 krat danes prednost dajemo domači ekipi. Naš stavni tip je torej zmaga Villarreala.

1.42 Granada CF – Real Madrid
Tip: 2

2.01 CS Maritimo – Rio Ave
Tip: 2

2.16 Vitoria Setubal – Famalicao
Tip: 2