Liga narodov se je počasi zaključila, sedaj pa bo treba nekaj dni počakati da se končno vrne ligaški nogomet. Za danes pa smo preverili nekatere ligaške nogometne tekme na stari celini in pa tudi tenis. Več pa si seveda preberite v spodnjih stavnih analizah.

1.12 Francija – Slovaška
Tip: 1

2.24 Hallescher FC – FSV Zwickau
Tip: 1

2.48 Bradford City – Harrogate Town
Tip: 1
Opis: V League Two se igra 5 krog, ki nam prinaša tekmo med ekipama Bradford City in Harrogate Town. Tekma se bo sicer igrala ob 20:40 uri, stavne kvote pa si preverite na športni stavnici William Hill. Obe moštvi sta v sezono vstopili v slabi formi, saj se nahajata na sredini ligaške razpredelnice. Bradford City je začel z dvema remijema, na zadnji tekmi pa so dosegli zmago. Klub je torej do danes odigral samo tri tekme, ob gol razliki 4:3. Na drugi strani je ekipa Harrogate Town odigrala 4 tekem, to je 2 remija in pa po 1 poraz in 1 zmago. Skupno to nanese 5 točk in gol razliko 7:4. Harrogate so sicer nazadnje igrale pokal imenovan EFL trophy, kjer so premagali Leicester U21 z 3:1. V enakem tekmovanju je Bradford doma izgubil z 1:2, boljša je bila ekipa Wolves U21. Moštvi sta se nazadnje srečali leta 2018 na prijateljskem obračunu. Harrogate Town je zmagal doma z kar 7:2.

1.55 Wrexham FC – Maidenhead United
Tip: 1

1.90 FC Den Bosch – Helmond Sport
Tip: 1

2.45 AFC Eskilstuna – Örgryte IS
Tip: 1

1.76 FC Inter Cherkessk – FC Yessentuki
Tip: 1

1.21 Millman, John – Zverev, Mischa
Tip: 1
Opis: V Nemčiji se igra ATP Cologne, na trdi podlagi. V 1/16 finala se bosta ob 15:30 uri pomerila Millman J. in pa Zverev M. Millman je na lestvici na 44 mestu, kar je kar nekaj mest pred Zeverem, ki se nahaja na skromnem 268 mestu. Millman je v slabi formi, saj je izgubil 4 od zadnjih petih dvobojev. Na zadnji tekmi je proti igralcu Carreno-Busta P. izgubil kar z 3:0. No tudi Zverev je v skromni formi, saj je na zadnjih petih dvobojih izgubil kar trikrat. Na zadnje z 1:0 proti igralcu Borges N. John je sicer velik favorit, saj ima na športni stavnici e-stave kvoto za zmago samo 1.21. Na drugi strani ima Zverev kvoto za zmago nekje 4.40, odvisno seveda na kateri stavnici ste. Mischa Zverev je letos notranjih trdi podlagi 9/3 (vse na Challangerjih). Igralca se še nikoli nista pomerila med sabo, tako da bo šlo za njun prvi medsebojni dvoboj. Mischa Zverev je na trdi podlagi zmagal kar trikrat več tekem kot Millman in zna biti nevaren v takšnih pogojih. Vseeno je forma omenjenega igralca verjetni preslaba za presenečenje.

1.51 Wawrinka, Stan – Evans, Daniel
Tip: 1