Tokrat na sporedu ni tekem svetovnega prvenstva, saj čakamo na polfinalni tekmi. Se pa zato igra tekme domače nogometne lige in pa košarkarske lige NBA. Ne pozabite tudi preverite aktualnih bonusov in promocij, ki so aktivni na tujih športnih stavnicah.

2.39 Prvenstvo FC Sunderland – West Bromwich Albion
Tip: 2

1.40 Državna liga jug Chelmsford City – Slough Town FC
Tip: 1

2.60 Serie B Brescia – Parma Calcio
Tip: 2

2.02 Prva Liga NS Mura – NK Domžale
Tip: 1

1.42 NBA Washington Wizards – Brooklyn Nets
Tip: 2

1.32 NBA Memphis Grizzlies – Atlanta Hawks
Tip: 1

1.25 NBA Dallas Mavericks – Oklahoma City Thunder
Tip: 1

1.38 NBA San Antonio Spurs – Cleveland Cavaliers
Tip: 2

1.51 NBA Portland Trail Blazers – Minnesota Timberwolves
Tip: 1
Opis tekme: Tokrat bomo preverili tekmo zahodne konference, kjer bo domači Portland gostil Minnesoto. Minnesota že celotno sezono lovi pravo formo, čeprav imajo zelo dobro sestavljeno ekipo, ki pa je po prihodu Rudy Goberta še ne najde prave identitete. Minnesota je tako šele 11. ekipa zahoda z 13 zmagami in 13 porazi. Moštvo je na zadnjih 10 tekmah zbralo samo 50% izkupiček zmag in porazov. Na drugi strani je Portland letos pozitivno presenetil, saj so 6. ekipa zahoda, pa čeprav so imeli kar nekaj tekem poškodovanega prvega zvezdnika ekipe D. Lillarda. Portland ima letos kar nekaj mladih igralcev, ki so konkretno dvignili nivo igre. Izpostavimo lahko A. Simmonsa, ki na tekmo dosega 24 točk ob 44% metu iz igre. Moštvo ima sicer score 14-12. Portland je letos pred domačimi gledalci dosega 6-6, Minnesota v gosteh pa ima prav tako rezultat 6-6. Pri Minnesoti je prvi igralec A. Edvards, ki pa tekmo dosega 23 točk, ob 45% metu iz igre. Minnesota je sicer nazadnje igrala ravno proti Portlandu v gosteh, kot tudi danes. Takrat je Minnesota dosega zmago z 124:118. Na tej tekmi je po poškodbi vrnil D. Lillard, ki je dosega kar 36 točk in 8 podaj, Nurkic je dodal 15 skokov, kar pa je bilo premalo za zmago. Danes bi lahko pričakovali, da Minnesota ne bo uspela dvakrat zapored v gosteh doseči zmage proti Portlandu. Portland ima sicer 19 napad in 11 obrambo lige. Minnesota pa ima 9 napad in pa nekaj slabšo 23 obrambo v ligi.

Stavne kvote: Stavnica Bet at home povezava nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 1.51. Zmaga volkov pa je visoka kvote 2.39.