Kot že nekaj dni, se tudi danes igrajo predvsem reprezentančne kvalifikacije za SP v nogometu. Športne stavnice vam tako danes omogočajo stave tudi na Slovenijo, ki bo v ključni tekmo doma gostila Ruse. Načrt je seveda enostaven, našim šteje zgolj in samo zmaga.

1.89 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Ciper – Malta
Tip: 1

2.48 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Slovenija – Rusija
Tip: 1

1.44 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Norveška – Črna Gora
Tip: 1
Opis tekme: V skupini G se danes igra 8 krog. Ob 20:45 uri pa se bosta pomerila Norveška in pa gostujoča Črna gora. Situacija v tej skupin je zelo zanimiva, saj so v igri za napredovanje še skorajda vse reprezentance. Norveška je trenutna druga ekipa te skupine, to pomeni 14 točk in pa gol razliko 13:6. Na drugi strani je Črna gora 4. ekipa v tej skupini. Omenjena reprezentanca je do sedaj zbrala 11 točk in pa gol razliko 11:9. Torej Črna gora bi danes v gosteh potrebovala zmago in tri točke, bo pa to seveda vse prej kot realno. Prva ekipa skupine pa je Nizozemska z 16 točkami, za drugo mesto pa se bori tudi tretja Turčija z 12 točkami. Črna gora je sicer na zadnjih petih tekmah zbrala samo eno zmago. To je bilo na zadnji kvalifikacijski tekmi v gosteh proti Gibraltarju. Norveška pa je na zadnjih petih tekmah nanizala dve zmagi, dva remija in pa en poraz. Na prvi letošnji medsebojni tekmi pa je Norveška v gosteh premagala Črno goro z 0:1.

Norveška ni izgubila na zadnjih 4. tekmah

Stavne kvote: Vrhunska športna stavnica Bet365 nam za zmago domače Norveške ponuja kvoto 1.44. Remi je visok kvote 4.33, zmaga gostov pa visoke kvote 7.00 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

4.20 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Hrvaška – Slovaška
Tip: X
Opis tekme: V skupini H se počasi čedalje bolj kaže, da se bosta za končno prvo mesto borila Rusija in pa Hrvaška. Naši južni sosedi, bi z današnjo domačo zmago naredili velik korak k prvemu mestu. Hrvati so namreč do sedaj zbrali 16 točk in pa gol razliko 11:1. Druga je Rusija z prav tako 16 točkami, sledi Slovenija z 10 točkami in pa Slovaška z 9 točkami in gol razliko 7:6. Slovaška tako danes nujno potrebuje vse tri točke, kar pa bi seveda bilo tudi dobro za našo reprezentanco. Slovaki so sicer prvo medsebojno tekmo letošnjih kvalifikacij izgubili doma proti Hrvaški z 0:1. V 86 minuti je za hrvate zadel Brozovic. Tekma je bila sicer zelo izenačena, tako v posesti žoge, kot v strelih na gol. Slovaki so sicer na zadnji kvalifikacijski tekmo v gosteh izgubili proti Rusiji, pa čeprav so bili konkretno boljši nasprotnik. Hrvati pa so na zadnji tekmi v gosteh pričakovano premagali Ciper z 0:3. Obeta se zanima tekma, Slovaki niso brez možnosti, pa čeprav igrajo v gosteh.

Slovaška nima zmage na zadnjih 3. tekmah proti Hrvaški.
Hrvaška doma ne pozna poraza proti Slovaški na njunih zadnjih 3. srečanjih.
Slovaška ni zmagala na zadnjih 5. gostujočih tekmah.

Stavne kvote: Športna stavnica Bet at home nam za zmago Hrvaške ponuja kvoto 1.45, remi je visok kvote 4.20, zmaga Slovaške pa kvote 6.80.

1.18 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Severna Makedonija – Nemčija
Tip: 2

1.26 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Belorusija – Češka
Tip: 2

1.45 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Latvija – Turčija
Tip: 2

1.53 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Estonija – Wales
Tip: 2

1.53 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Romunija – Armenija
Tip: 1

17.00 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Nizozemska – Gibraltar
Tip: X