Nov teden nam prinaša nekatere top lige na stari celini, med drugim tudi lahko stavite na prvo Slovensko nogometno ligo, kjer bodo domače Radomlje igrale proti ND Gorica.

3.50 Premier liga Nottingham Forest – Aston Villa
Tip: X

2.55 Southern League, Premier Division Central Hitchin Town – Leiston FC
Tip: 1

2.30 Serie A Fiorentina – Lazio Rim
Tip: 1
Opis tekme: V Serie A se bo danes odigrala zadnja tekma 9 kroga, ob 20:45 uri se bosta pomerila domača Fiorentina in pa Lazio. Lazio do sedaj kaže solidne predstave, saj se trenutno nahajajo na 6. mestu z 17 točkami in gol razliko 17:5, kar pomeni, da so z Atalanto najboljša obrambna ekipa lige. Fiorentina pa je 13. ekipa lige z 50% gol razliko in 9 točkami. Fiorentina je med tednom nazadnje igrala v konferenčni ligi in v gosteh premagala ekipo Hearts z 0:3. Pred tem pa so v domačem prvenstvu v gosteh nanizali poraz proti Atalanti z 1:0. Tudi Lazio je med tednom igral tekmo, toda v Evropski ligi, kar je nivo višje od Konferenčne lige. Lazio je v gosteh remiziral proti ekipi Sturm Graz. Pred tem pa je Lazio v Serie A doma premagal ekipo Spazia kar z 4:0. Tri od zadnjih petih tekem Fiorentine smo lahko videli rdeči karton. Prav tako pa smo videli rdeči karton tudi na zadnji medsebojni tekmi omenjenih ekip. Takrat je Lazio v gosteh premagal ekipo Fiorentina z 0:3. Lahko danes vidimo še eno gostujočo zmago ekipe Lazio?

Rezultati Fiorentine na domačem igrišču to sezono so: 2-2-0.
Rezultati ekipe Lazio v gosteh to sezono: 1-2-0.
Fiorentina ni izgubil na zadnjih 8. tekmah pred domačimi gledalci.

Stavne kvote: Stavnica Bet365 nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 2.30. Remi je visok kvote 3.40, zmaga ekipe Lazio pa je vredna kvote 3.00. (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365)

2.50 Primera Division Elche CF – RCD Mallorca
Tip: 2

1.53 Segunda Division Eibar – Mirandes
Tip: 1

2.12 Ligue 2 FC Sochaux – AS Saint Etienne
Tip: 1

3.15 Primeira Liga FC Arouca – FC Famalicao
Tip: X

2.55 Segunda Liga CD Trofense – CD Feirense
Tip: 1

1.27 Ekstraklasa Rakow Czestochowa – Aspn Miedz Legnica
Tip: 1

2.07 Prva Liga NK Radomlje – ND Gorica
Tip: 1