Stavni pregled – ponedeljek, 10 februarja, 2020

0
502
športne stave stavni nasveti
športne stave stavni nasveti

Danes nas čaka malce manj zanimiv stavni ponedeljek, ki pa bo kljub slabi ponudbi postregel z nekaj zanimivimi obračuni. V ligi NBA nas čaka denimo derbi med Dallasom in Utahom igrale pa se bodo tudi prvenstvene nogometne tekme po evropi. Tudi v hokejski ligi NHL bo vroče več pa v spodnjih stavnih nasvetih.

Erzurum BB
1.72
1 X 2
Erzurum BB – Keciorengucu

Akhisar Belediye GS
1.50
1 X 2
Akhisar Belediye GS – Menemen Belediyespor

Talleres Cordoba
3.20
1 X 2
Arsenal De Sarandi – Talleres Cordoba

Detroit Pistons
1.72
Stava na zmago (ZDA)
Charlotte Hornets@Detroit Pistons

Dallas Mavericks
1.87
Stava na zmago (ZDA)
Utah Jazz@Dallas Mavericks – Zagotovo najbolj zanimiv obračun tega večera v ligi NBA. Dallas ima v zadnjem obdobji velike težave s poškodbami saj sta občasno odsotna obe evropska zvezdnika ekipe iz teksasa. Na igrišče bi se lahko kmalu vrnil Luka po izjavi njegovega trenerja na zadnji tekmi. Ali bo to že danes pa se bo videlo na sami tekmi. Dallas je tako na zadnjih 10 tekmah zmagal zgolj 5 krat in tudi 5 krat izgubil. Ta malce slabša forma jih je tudi popeljala zgolj na 7. mesto zahodne konference. Vendar pa Dallas za višjih mestih ne zaostaja veliko ima pa veliko prednost pred 8. uvrščenimi grizliji. Na drugi strani pa so Jazzi po 5 zaporednih porazih prišli v zmagovito serijo dveh zaporednih zmag. Obe dve ekipi imata torej na zadnjih 10 tekmah po 5 zmag in 5 porazov. Na stavnicah je manjši favorit Dallas to pa verjetno zaredi tega, ker igra na domačem igrišču. Stavna kvota se bo seveda tekmo dneva še spreminjala, ko bo jasno kdo vse bo igral pri Dallasu in kdo ne. Tako, da svetujemo, da spremljate stavno kvoto na 1xbet stavnici. Ima pa Dallas v letošnji sezoni eno težavo, da zelo težko zmagoje domače tekme in ima zelo slabo razmerje 14-13. To bo Dallas moral v nadaljevanju sezone krepko popraviti. Vseeno pa menimo, da bo Dallasu danes uspelo zmagati na domačem igrišču. Naš stavni tip je zmaga Dallasa.

Indiana Pacers
1.33
Stava na zmago (ZDA)
Brooklyn Nets@Indiana Pacers

Orlando Magic
1.42
Stava na zmago (ZDA)
Atlanta Hawks@Orlando Magic

Toronto Raptors
1.20
Stava na zmago (ZDA)
Minnesota Timberwolves@Toronto Raptors

Denver Nuggets
1.30
Stava na zmago (ZDA)
San Antonio Spurs@Denver Nuggets –  Spursi so v zadnjem obdobju v zelo slabi formi in počasi se poslavljajo od končnice. Spursi so trenutno v seriji 4 zaporednih porazov in danes jih čaka zelo neugodni Denver, ki zaseda drugo mesto zahodne konference.  Denver je v seriji 3 zaporednih zmag in danes pričakujemo njihovo še četrto saj igrajo na domačem igrišču, kjer so letos zelo zanesljivi. Naš stavni tip je zmaga Denverja.

Miami Heat
1.36
Stava na zmago (ZDA)
Miami Heat@Golden State Warriors

Los Angeles Lakers
1.11
Stava na zmago (ZDA)
Phoenix Suns@Los Angeles Lakers

Montreal Canadiens
2.25
1 X 2 (redni del)
Arizona Coyotes@Montreal Canadiens

Washington Capitals
1.85
1 X 2 (redni del)
New York Islanders@Washington Capitals