Po dnevu premora se zopet vračamo z današnjim športno stavnim pregledom, ki seveda vključuje vse najbolj zanimive športne stave tega dneva. Pred nami je noro pester dan, vse ljubitelje nogometa čakajo kvalifikacije za EP 2020, vse oči slovenske športne javnosti pa bodo uprte v razprodano tekmo v Ljubljani, kjer se bodo pomerili naši nogometaši in pa reprezentanca Poljske. Več o tekmi si preberite spodaj, kjer pa tudi čaka predstavitev 13. gorske kolesarske etape po Španiji, naš Primoz Roglič je še vedno v rdeči majici vodilnega. Tudi to pa še ni vse, saj se igra drugi del svetovnega prvenstva v košarki.

Še eno pomembno obvestilo, na športni stavnici Bet at home čaka uporabnika “Klemen C.” kar 800 EUR denarja. Vse kar mora storiti se je le prijaviti v stavnici 🙂 tako da upajmo da se omenjeni igralec najde. Časa ima le danes do polnoči.

!POZOR! Na spletni strani pro-stave.com še vedno poteka Bonus promocija! Na Bet-at-home lahko brez predhodnega nakazila brezplačno dobite 5 EUR! Več informacij o voucher promociji tukaj.

 

Da
2.15
Bosta obe ekipi dosegli gol na tekmi?
Slovenija – Poljska
Opis: 
Slovenija bo danes morala izkoristiti moč domačih navijačev, saj so Stožice po več letih končno spet razprodane. Tekma se bo sicer pričela ob 20:45 uri, v zivo pa jo boste lahko spremljali na TVSLO2. Slovenija je po besedah selektorja Matjaza Keka obdelala priprave v dobrem vzdušju in brez poškodb, tako da veliko izgovora danes ne bo. Kdo je favorit ni treba veliko razpravljati, to so Poljaki, ki imajo v 4 dosedanjih odigranih tekmah popolen izkupiček, dosegli so 12 točk in so seveda na prvem mestu skupine G. Ob tem so dosegli 8 zadetkov, torej 2 na tekmo, prejeli pa niso nobenega. Slovenija je trenutno z dosedanjimi 4 tekmami zbrala samo 5 točk, kar je dovolj za 4 mesto, povejmo pa še da ima Izrael na trenutno drugem mestu 8 točk, ampak tudi tekmo več. Slovenija je v teh štirih tekmah nasprotnim ekipam zabila sedem golov, prejela pa 3 gole, ki pa še kako bolijo. Naši nogometaši tako nujno potrebujejo 3 točke, ali pa vsaj točko, če še zelijo realno ostati v stiku z vrhom skupine G. Seveda pa tudi Poljaki ne bodo prišli na gostovanje z zeljo samo po točki, tako da se obeta zanima tekma. Če bodo naši danes uspeli zabiti gol imajo moznosti, kajti Poljaki so trenutno najboljša obrambna ekipa naše skupine.

X
3.20
1 X 2
Slovaška – Hrvaška

Wales
1.26
1 X 2
Wales – Azerbajdžan

X ali Nizozemska
1.87
Dvojna priložnost
Nemčija – Nizozemska

Belgija
1.01
1 X 2
San Marino – Belgija

Škotska ali X
1.50
Dvojna priložnost
Škotska – Rusija

Avstrija
1.04
1 X 2
Avstrija – Latvija

Kitajska
1.16
Stava na zmago
Kitajska – Južna Koreja

Italija
2.80
Stava na zmago
Španija – Italija

Primož Roglič (SLO)
10.00
Zmagovalec etape
Dirka po Španiji 2019 – 13. etapa
Opis: 
V kolesarski dirki po Španiji je danes pred kolesarji 13 gorska etapa, ki bi jo lahko poimenovali tudi kar peklenska. Kolesarje čaka kar 6 kategoriziranih vzponov, med drugim bo naklon na zadnjem šestem tudi ponekod 25%, kar so res nore številke. Počitka na tej etapi ne bo, saj gredo kolesarji zelo hitro v vzpone in nato spuste. Na srečno kolesarjev bo vsaj vreme kolikor toliko znosno, pričakuje se nekje 20 stopinj Celzija. Naš Roglič, vodilni kolesar na letošnji Vuelti, bo danes pod hudim pritiskom, saj ga bodo največji konkurenti definitivno zeleli napasti. Prvi favorit glede na stavnice je danes Lopez (kvota 6.5), sledi potem Valvedre (kvota 7.5), Roglič (kvota 10.00), Poles (11), nato Kolumbijec Quintana (kvota 13), Pogačar pa je na 7 mestu z kvoto 19. Danes se tako obeta res super zanimiva etapa, ki se je ne sme zamuditi. Po tem  pa v soboto čaka kolesarje ravninska etapa. Etapa se začne ob 13.00 uri, konec pa je naj bi bilo ob nekje 18.00 uri.