Tudi danes se nadaljuje SP v košarki in pa tudi EP v odbojki. Naši fantje so včeraj odlično odigrali svojo prvo tekmo, saj so v Ljubljani z 3:0 premagali Belorusijo, danes pa imajo dan premora. Ne pozabite tudi na kolesarsko dirko imenovano Vuelta, kolesarji imajo pred sabo ravninsko etapo, tako da se danes obeta zatišje pred velikim finalom, še vedno je v majici vodilnega Primoz Roglič. V tem tednu se počasi tudi začenjajo igrati vse najboljše nogometne lige na stari celini, saj je konec reprezentančnih akcij. Ze danes se tako igral kar nekaj zanimivih nogometnih ligaških tekem. Vse najboljše stave pa seveda preverite v spodnjih brezplačnih stavnih nasvetih.

!POZOR! Na spletni strani pro-stave.com še vedno poteka Bonus promocija! Na Bet-at-home lahko brez predhodnega nakazila brezplačno dobite 5 EUR! Več informacij o voucher promociji tukaj.

 

NK Rudar
3.00
1 X 2
NK Rudar – NK Bravo Publikum
Opis: 
Tudi danes se nadaljuje prva nogometna liga, včeraj smo lahko videli remi Mure in Domzal. Danes pa nas čaka nova tekma in sicer se bosta ob 18:00 uri na Stadionu ob Jezeru pomerila domači Rudar in Ljubljanski Bravo. Ekipi sta se letos ze pomerili v slovenskem pokalu, kjer smo lahko videli zmago Rudarja v gosteh z 1:4. Sicer pa sta obe ekipi v ligaški razpredelnici uvrščeni v spodnji del. Rudar je po dobrem začetku padel na zadnje 10 mesto, zbral je samo 4 točke ob gol razliki -9. Ravno nasprotno pa je Bravo iz začetka sezone izboljšaj svojo pozicijo, sedaj se nahaja na 7 mestu, zbral je 8 točk, ob gol razliki -6. Obe moštvi sta v dosedanjem delu prvenstva v obrambi zelo slabi, ob enem pa v napadu ne blestita. Rudar je v 8 krogih zbral 8 golov, Bravo pa gol manj. Sicer pa je Rudar na zadnji ligaški tekmi v gosteh igral proti vročemu Celju, kjer je izgubil z 3:0. Bravo pa je svojo zadnjo tekmo igral pred domačimi gledalci, kjer je z komaj 1:0 premagal Triglavski Kranj. Je pa Bravo svojo zadnje gostovanje konkretno izgubil, bilo je 4:0 za Maribor. Poglejmo si še formo obeh ekip, Bravo je na zadnjih 6 tekmah nanizal 2 zmagi, 2 remija in 2 poraza. Rudar pa je v enakem obdobju dosegel 0 zmag, 2 remija in kar 4 poraze. Forma je torej na strani Brava, bomo videli ali bodo uspeli to tudi pokazati na igrišču. Sicer pa je na športni stavnici 1xbet kvota na zmago Rudarja kar 3.00.

Več kot 2,5
1.65
Koliko golov bo doseženih?
Fortuna Düsseldorf – VfL Wolfsburg

OSC Lille
1.91
1 X 2
OSC Lille – Angers SCO

Olympique Lyon
1.72
1 X 2
Amiens SC – Olympique Lyon

X
3.10
1 X 2
RCD Mallorca – Athletic Club

NK Fužinar Ravne
1.72
1 X 2
NK Fužinar Ravne – Brda

GNK Dinamo Zagreb
1.15
1 X 2
GNK Dinamo Zagreb – NK Istra 1961 Pula

X
3.40
1 X 2
Derby County – Cardiff City

Francija
1.35
Stava na zmago
Argentina – Francija

Srbija
1.40
1 2 – Kdo bo zmagal?
Srbija – Nemčija

Španija
1.53
1 2 – Kdo bo zmagal?
Slovaška – Španija

Nizozemska
1.07
1 2 – Kdo bo zmagal?
Nizozemska – Črna gora

Italija
1.01
1 2 – Kdo bo zmagal?
Italija – Grčija