Včeraj se zal našim nogometašem ni izšlo, saj so v gosteh pri Severni Makedoniji zgubili z 1:2. To praktično pomeni, da mora Slovenija skorajda zmagati vse tri preostale tekme. Seveda če jih, potem smo na evropskem prvenstvu, bo pa to seveda zelo tezavna naloga, saj igramo še doma proti Avstriji in pa v gosteh proti Poljski.

Kakorkoli, danes so na sporedu nove nogometne tekme tega kvalifikacijskega ciklusa, zato bo priložnosti za stave v zivo in pred tekmo še veliko. Ne pozabite pa tudi na dogajanje v tenisu, kjer danes zopet igra kar nekaj zvenečih imen. Več pa seveda preberite v današnjih brezplačnih stavnih nasvetih.

 

Več kot 2,5
1.40
Koliko golov bo doseženih?
NK Šenčur – NK Brinje Grosuplje

X ali Moldavija
1.19
Dvojna priložnost
Andora – Moldavija

Francija
1.50
1 X 2
Islandija – Francija
Opis: 
V skupini H je še vse mogoče, saj je zelo izenačena. Francija je trenutno na drugem mestu, zbrala je 15 točk, prva Turčija pa je na prvem mestu, z prav tako 15 točkami. Tudi Islandija veliko ne zaostaja, saj ima na kontu vpisanih 12 točk. Torej če bi danes domača Islandija presenetila Francijo, bi to še dodatno zakompliciralo dogajanje v tej skupini. Gre sicer za 7 krog te skupine, tekma pa bo potekala ob 20:45 uri na stadionu Laugardalsvollur, če lahko izgovorite to ime vam lahko samo čestitamo. Ekipi sta se nazadnje pomerili v mesecu marcu, kjer so galski petelini pred domačimi gledalci zanesljivo zmagali z 4:0. Sicer pa smo lahko na medsebojnih tekmah od leta 1975 videli 8 zmag Francije, 4 remije in pa 0 zmag Islandije. Torej Islandija še nikoli v zgodovini ni premagala Francije, tudi danes jim bo to tezko uspelo. V teh medsebojnih tekmah je Francija Islandiji v povprečju zabila 2.3 gola, medtem k je v obratni smeri bilo prometa za samo 0.9 gola na tekmo. Glede na statistiko si torej lahko danes obetamo vsaj 3 zadetke ali več. Sicer pa sta obe ekipi v dobri formi, Islandija je v zadnjih petih tekmah nanizala 3 zmage in 2 poraza. Na zadnji tekmi je bila porazena v gosteh pri Albaniji z 4:2. Francija je v tem obdobju nanizala 4 zmage in samo 1 poraz. Francija je tudi v nizu treh zaporednih zmag. Na zadnji tekmi so galski petelini doma premagali Andoro kar z 3:0. Poglejmo si še stavne kvote športne stavnice Bet at home. Zmaga domače ekipe je vredna kvote 6.50, remi kvote 3.40, medtem ko za zmago Francije dobimo kvoto 1.50, veliko sreče z vašo stavno izbiro.

Turčija
1.48
1 X 2
Turčija – Albanija

Portugalska
1.03
1 X 2
Portugalska – Luksemburg

Ukrajina
1.04
1 X 2
Ukrajina – Litva

Anglija
1.60
1 X 2
Češka – Anglija

X
3.25
1 X 2
Črna gora – Bolgarija

Alexander Zverev (GER)
2.75
1 2 – Kdo bo zmagal?
Alexander Zverev (GER) – Roger Federer (SUI)

Dominic Thiem (AUT)
1.53
1 2 – Kdo bo zmagal?
Matteo Berrettini (ITA) – Dominic Thiem (AUT)

Jekaterina Aleksandrova (RUS)
1.91
1 2 – Kdo bo zmagal?
Jekaterina Aleksandrova (RUS) – Kristina Mladenovic (FRA)

Jelena Ribakina (KAZ)
1.75
1 2 – Kdo bo zmagal?
Jelena Ostapenko (LAT) – Jelena Ribakina (KAZ)

V polnem teku so tudi pripravljanje tekme lige NBA, spodaj je tudi nekaj najlepših potez zadnjega kroga tekem. Lige NBA se sicer prične čez dobra 2 tedna.