Vikend je skorajda ze pred vrati in to pomeni tudi polno dozo športnega dogajanja. Veliko bo akcije na nogometnih igriščih, ze danes se igrajo tekme v angleški Premier ligi in tudi Španski Laligi. Poleg tega pa ne pozabite na tenis, vse top dnevne stave pa preverite v spodnjem delu članka.

 

Več kot 2,5
1.75
Koliko golov bo doseženih?
Aston Villa – Everton
Opis: 
V tretjem krogu nas čaka tekma med domačo ekipo Aston Ville in pa Evertona. Obračun se bo igral na Villa Parku ob 21:00 uri. Everton je danes v gosteh favorit, saj je Aston Villa prvenstvo odprla v zelo slabi formi, poleg tega pa se domačini letos šele vračajo v prvo ligo. Aston Villa je svoji prvi dve tekmi izgubila, prvo v gosteh proti Spursom, bilo je 3:1. V drugem korgu pa je Villa pred domačimi gledalci morala priznati premoč Bournemouthu, bilo je 1:2. Aston Villa je sicer pred tem dosegla 3 zaporedne zmage, toda kaj ko te tekme niso pomenile veliko, saj so bile le prijateljske. Na drugi strani je Everton svojo prvo tekme v gosteh remiziral proti klubu C. Palace, bilo je 0:0. Na drugi domači tekmi pa je Everton pred domačimi gledalci premagal Watford z 1:0. Everton je sicer pred tem nanizal 2 remija in 2 poraza, ampak zopet gre samo za prijateljske tekme. Everton sicer ni zmagal na zadnjih 7 gostovanjih, kar morda ni najboljši obet pred današnjim gostovanjem. Ekipi sta sicer stari znanki, saj sta se od leta 1993 srečali kar na 47 medsebojnih tekmah, v tem času pa smo videli 17 zmag Ville in 13 zmag Evertona, torej lahko rečemo da sta kluba zelo označena, na kar kazejo tudi današnje kvote. Če pa pogledamo zadnjih 23 medsebojnih tekem, pa lahko vidimo 11 zmag Aston Ville, 8 remijev in pa samo 4 zmage Evertona. Aston Villa ima v tem nizu seveda tudi boljšo gol razliko 37-25.

FC Sevilla
1.95
1 X 2
Granada CF – FC Sevilla
Opis: 
Gre šele za drugi krog španske Lalige, ob 20:00 uri pa se bosta pomerila domača Granada in pa FC Sevilla. Granada je na svoji prvi tekmi v gosteh igrala proti rumeni podmornici ali Villarealu. Na tej tekmi so lahko videli kar 8 golov in pa končni remi. Sevilla pa je svojo letošnjo prvo tekmo igrala v gosteh v Barceloni, kjer je zmagala proti Espanyolu z 0:2. Granada je v nizu 9 domačih tekem brez poraza, danes pa se bo seveda klub zelel vseh treh točk, kar pa bo vse prej kot enostavna naloga. Granada sicer tudi ne pozna poraza na zadnjih 15 tekmah. Vseeno je danes Sevilla favorit za zmago, ki je na športni stavnici Bet-at-home 1.95. Remi je vreden kvote 3.30, medtem ko za stavo na zmago domače ekipe dobimo kvoto 3.55.

Levante
2.60
1 X 2
Levante – Villarreal

Tottenham Hotspur (U23)
1.60
1 X 2
Tottenham Hotspur (U23) – Derby County (U23)

Manj kot 2,5
1.53
Koliko golov bo doseženih?
Albacete Balompie – Girona

Več kot 2,5
1.45
Koliko golov bo doseženih?
1. FC Köln – Borussia Dortmund

Aveley
1.45
1 X 2
Barking FC – Aveley

Rio Ave
1.80
1 X 2
Rio Ave – Aves

Grégoire Barrère (FRA)
1.57
1 2 – Kdo bo zmagal?
Grégoire Barrère (FRA) – Daniel Elahi Galan (COL)

Dominik Köpfer (GER)
1.55
1 2 – Kdo bo zmagal?
Dominik Köpfer (GER) – Yasutaka Uchiyama (JPN)

Jiří Veselý (CZE)
1.40
1 2 – Kdo bo zmagal?
Paolo Lorenzi (ITA) – Jiří Veselý (CZE)

Tallon Griekspoor (NED)
1.62
1 2 – Kdo bo zmagal?
Tallon Griekspoor (NED) – Marco Trungelliti (ARG)

Jegor Gerasimov (BLR)
1.62
1 2 – Kdo bo zmagal?
Lukaš Rosol (CZE) – Jegor Gerasimov (BLR)