Pred nami je petek v katerem ne smete pozabiti na Svetovno prvenstvo v odbojki in pa Evropsko prvenstvo v košarki. Za vas pa smo bolj podrobno preverili dogajanje na Slovenskih nogometnih zelenicah, kjer Domžale gostijo Radomlje.

1.64 Bundesliga Werder Bremen – FC Augsburg
Tip: 1

3.20 Primera Division Girona – Real Valladolid
Tip: X

1.48 Ligue 1 RC Lens – ES Troyes AC
Tip: 1

2.00 Primeira Liga Vitoria Guimaraes – CD Santa Clara
Tip: 1

3.50 Eredivisie FC Volendam – Go Ahead Eagles
Tip: X

1.98 Prva Liga NK Domžale – NK Radomlje
Tip: 1
Opis tekme: V prvi Slovenski nogometni ligi se danes pričenja že deveti krog. Ob 20:15 uri se bosta pomerila domače Domžale in pa gostujoče Radomlje. Kluba na ligaški razpredelnici loči samo točka, tako da lahko rečemo da gre za neposreden obračun 4. ali 5. mesto, odvisno od tega kako bo igrala tudi Mura. Sicer pa Radomlje trenutno zaseda 5. mesto z 10 točkami in negativno gol razliko 8:10. Tudi Domžale imajo še vedno negativno gol razliko, to je 10:12. Domžale so sicer do sedaj zbrale 9 točk, kar pomeni 6. mesto v ligi. Še vedno pa je daleč pred vsemi Ljubljanska Olimpija, ki ima na kontu kar 24 točk, kar je 9 točk več od najbližjih zasledovalcev. Domžale so sicer v seriji dveh zaporednih porazov, ki sta prišla ravno proti prvi Olimpiji in pa drugemu Kopru. Domžale so sicer pred tem zbrale še remi, zmago in poraz. Radomlje pa so na zadnjih petih tekmah brez ligaške zmage. Na zadnji tekmi pa so pred domačimi gledalci Radomlje remizirale proti ekipi Bravo z 1:1. Forma obeh ekip je tako vse prej kot dobra, kar pa pomeni da imata obe moštvi podobne možnosti za zmago. V lanski sezoni sta se ekipi srečali štirikrat. Videli pa smo dve zmagi Domžal in pa dva neodločena rezultata.

Radomlje nima zmage na zadnjih 5. tekmah.
Lani je Radomlje bilo 10 na tabeli, z 5 točkami. Letos v enakem obdobju pa so 5 ekipa lige z 10 točkami.
Na zadnjih 6 medsebojnih srečanjih imajo Domžale 4 zmage, 1 remi, ekipa Radomlje pa ima 1 zmag. Domžale imajo tudi boljšo gol razliko: 11-2.

Stavne kvote: Slovenska stavnica estave nam za zmago Domžal ponuja kvoto 1.98. Remi je vreden kvote 3.25, medtem ko za zmago gostov dobimo kvoto 3.30.