Danes boste lahko stavili na dve odločilni tekmi nogometnega svetovnega prvenstva. V 1/4 finalu bomo na prvi tekmi spremljali obračun med Hrvaško in Brazilijo. Brazilci so v tem obračunu veliki favoriti in težko jih bodo ustavili naši južni sosedi. Na večerni tekmi pa se bosta pomerila Nizozemska in Argentina. Tukaj ni izrazitega favorita, če pa pogledamo stavnice pa nekaj več prednosti dajejo Messiju in Argentini, čeprav nas tukaj verjetno čaka zelo izenačena tekma. Poleg nogometa pa smo za vas preverili tudi najbolj zanimive tekme v ligi NBA, na delu je tudi Luka Dončič in njegov Dallas.

3.50 Klubske prijateljske tekme Empoli FC – Wolverhampton Wanderers [Nevtralna lokacija]
Tip: X

1.47 Angers, posamezno Tauson, Clara – Kalinina, Anhelina
Tip: 1

1.35 Faza izpada Hrvaška – Brazilija
Tip: 2

3.10 Faza izpada Nizozemska – Argentina
Tip: X

1.82 NBA Dallas Mavericks – Milwaukee Bucks
Tip: 2

1.61 NBA Utah Jazz – Minnesota Timberwolves
Tip: 1

1.94 NBA New Orleans Pelicans – Phoenix Suns
Tip: 1

1.38 NBA Cleveland Cavaliers – Sacramento Kings
Tip: 1

1.55 NBA Philadelphia 76ers – Los Angeles Lakers
Tip: 1
Opis tekme: Phila je letos dokaj razočarala, saj se trenutno nahaja na 8. mestu vzhoda. Moštvo je sicer imel tudi kar nekaj težav z poškodbami glavnih zvezdnikov, ki pa so sedaj vsi na voljo. Moštvo tako danes doma proti Lakersom nima izgovorov in Phila bo seveda danes šla po zmago. Moštvo je sicer letos zbralo 12 zmag in ravno toliko porazov. Moštvo je sicer v seriji treh zaporednih porazov. Na zadnji tekmi so po kar dveh podaljških izgubili proti letos res slabim raketam. Pred tem pa so izgubili še MAM in pa CLE. Lakersi pa so prav tako v seriji dveh zaporednih porazov, kjer so zgubili proti CLE in TOR. Na zadnji tekmi za Lakerse nista igrala tako James kot Davis, ki bosta danes verjetno nared. Davis je sicer na zadnjih tekmah za Lakerse dosegal po več kot 40 točk. Omenjeni igralec je tudi sicer letos prvi igralec moštva, na tekmo dosega 27 točk. Pri Phili pa ja težava odsotnost prvi zvezdnikov, to je Hardna, Embiida in Maxeya, tako da težko sploh letos ocenimo njihove igre, ker so igrali tako malo. Phila ima sicer letos 2 obrambo, toda šele 27 napad. Lakersi pa imajo 12 napad in 21 obrambo, ter so 5 skakalna ekipa lige. Lakersi so letos v gosteh zbrali samo 4 zmage in pa 8 porazov.

Stavne kvote: Športna stavnica Bet at home nam za zmago domače Phile ponuja kvoto 1.55, zmaga Lakersov v gosteh pa je visoka kvote 2.29.

1.31 NBA Orlando Magic – Toronto Raptors
Tip: 2