Pred nami so evropske kvalifikacije za SP. To pomeni, da bo na delu tudi Slovenska izbrana vrsta, ki nujno potrebuje tri točke. Igra pa se seveda tudi nekaj zanimivih derbijev, več pa preverite v spodnjih stavnih analizah.

1.84 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Rusija – Slovaška
Tip: 1
Opis tekme: Pred nami je zelo zanimiva tekma v skupini H, kjer seveda igra tudi Slovenija. Najboljše za naše bi seveda bilo, da bi reprezentanci Rusije in Slovaške odigrali remi. Slovaška trenutno zaseda 3. mesto z 9 točkami in gol razliko 7:5. To pomeni, da so dve točki pred Slovenijo. Rusija pa je druga ekipa skupine z 13 točkami, enako število točk pa ima tudi prva Hrvaška. Slovaška bi seveda danes nujno potrebovala zmago proti zahtevni Rusiji. Slovaki so sicer bili v zelo slabem nizu, saj so zbrali tri poraze in remi, potem pa so na zadnji tekmi le doma premagali Ciper z 2:0. Torej nič kaj dobra napoved pred tekmo z Rusijo, ki je v seriji dveh zaporednih zmag proti Malti in Cipru. Pred tem pa so Rusi remizirali doma z Hrvaško, bilo je 0:0. Ekipi sta se v tej skupini ze pomerili, takrat je Slovaška doma premagala Rusijo z 2:1. Danes pa se zdi, da bi lahko Rusi vrnili Slovaški za zadnji poraz in iz te tekme vzeli vse tri točke.

Rezultati Rusija na domačem igrišču to sezono: 2-1-0.
Rusija ni izgubil na zadnjih 6. domačih tekmah.

Stavne kvote: Stavnica Bet at home nam za zmago Rusije ponuja kvoto 1.84. Remi je vreden kvote 3.35, zmaga Slovaške pa vredna kvote 4.40.

3.20 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Islandija – Armenija
Tip: X

3.30 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Turčija – Norveška
Tip: X

1.69 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Češka – Wales
Tip: 1

1.07 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Latvija – Nizozemska
Tip: 2

1.12 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Nemčija – Romunija
Tip: 1
Opis tekme: V skupini J se bosta ob 20:45 uri pomerila domača Nemčija in pa gostujoča Romunija. Zdi se da je zmagovalec skupine znan ze nekaj časa, govorimo seveda o elfu. Nemčija je do sedaj zbrala 15 točk, kar pomeni 5 zmag in pa samo 1 poraz. Ta poraz še vedno buri duhove, saj so nemci pred nekaj krogi izgubili doma proti Severni makedoniji, bilo je 1:2. Druga ekipa te skupine je Armenija z 11 točkami, tretji pa so Romuni z 10 točkami. Torej za drugo mesto, ki še zagotavlja dodatne kvalifikacije za SP, se v tej skupini bori kar veliko reprezentanc. Romunija je do sedaj zbrala 3 zmage, remi in 2 poraza, ter gol razliko 9:6. Romunija je sicer na zadnji tekmi v gosteh remizirala proti Makedoniji z 0:0. Pred tem pa so zbrali še dve zmagi in dva poraza. Nemčija pa je v seriji treh zaporednih zmag. V tem nizu so dosegli zmage z 0:2, 6:0 in 0:4. Na prvi letošnji medsebojni tekmi pa je nemčija v gosteh premagala Romunijo z 0:1. Danes bi morda lahko pričakovali bolj prepričljivo zmage Nemčije.

Nemčija ima zmagovalno serijo 3. tekem.

Stavne kvote: Top stavnica PartyPoker sports nam za zmago Nemčije ponuja kvoto 1.12. Remi je visok kvote 8.20, zmaga Romunije v gosteh pa je vredna kvote 19.00.

1.26 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Ciper – Hrvaška
Tip: 2

1.49 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Malta – Slovenija
Tip: 2

1.13 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Lihtenštajn – Severna Makedonija
Tip: 2