Tokrat se bomo posvetili nekaterim tekmam nogometa, košarke in pa rokometa, več pa seveda v današnjim stavnih nasvetih.

  1. Fsv Mainz 05
    1.64
  2. Fsv Mainz 05 – FC Schalke 04
    1X2, Redni del tekme
    Opis tekme: V petek bosta igrali ekipi 1. FSV Mainz 05 in FC Schalke 04 v okviru 31. kroga nemške Bundeslige. Glede na lestvico in zadnje rezultate je favorit 1. FSV Mainz 05, ki je na 8. mestu s 45 točkami, medtem ko je FC Schalke 04 na predzadnjem 17. mestu s 27 točkami. Vendar pa je FC Schalke 04 zmagal v prvem medsebojnem dvoboju sezone z 1-0.
    Stavne kvote: Vse stavne kvote lahko preverite na stavnici 20Bet Slovenija.

Bayer Leverkusen
1.64
Bayer Leverkusen – 1. FC Köln
1X2, Redni del tekme

Heracles Almelo
1.27
FC Dordrecht – Heracles Almelo
1X2, Redni del tekme

De Graafschap
1.50
De Graafschap – MVV Maastricht
1X2, Redni del tekme

Olympiacos Piraeus
1.76
Fenerbahce Ulker – Olympiacos Piraeus
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Paris Handball
1.13
Limoges HB 87 – Paris Handball
1X2, Redni del tekme

Istres Ouest Provence HC
1.40
Istres Ouest Provence HC – Selestat
1X2, Redni del tekme

Wonderful Samcheok (W)
1.53
Wonderful Samcheok (W) – Busan (W)
1X2, Redni del tekme

Boston Celtics
1.85
Philadelphia 76ers – Boston Celtics
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Phoenix Suns
1.58
Phoenix Suns – Denver Nuggets
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma
Opis tekme: V drugem delu zahodne končnice se bosta na 3. tekmi pomerila tokrat domači Phoenix in pa Denver. Na prvi dveh tekmah je Denver doma zanesljivo dobil obe tekmi. Prvo tekmo z 107:124, drugo pa z 87:97. Je pa res da so Sunsi na drugi tekmi prikazali boljšo predstavo. Še sredi tretje četrtine so vodili za 8 točk, potem pa se je poškodoval CP3 in od tu naprej je Denver to izkoristil in zmagal tekmo. Sunsi so na tej tekmi metali trojke samo 19%, kar je res slab podatek. Tudi Denver ni blestel, trojke je metal 25%. Pri Sunsih je to tekmo slabo odigral Durant, ki je iz igre metal samo 37%, kar je zanj zelo neznačilno. Tudi zato se od Duranta danes pričakuje veliko boljša tekma. Je pa težava Sunsov klop, ki je praktično ni. Tako da bo zopet veliko odvisno od prve peterke: Durant, Booker, Ayton in pa CP3. CP3 je sicer poškodovan in zanimivo bo videti če bo danes zaigral in če bo, na kakšen nivoju bo lahko igral. Za Denver je na zadnji tekmi blestel Jokič, ki je prvič v letošnji končnici odigral “super” tekmo z 39 točkami in 16 skoki. Sicer prvi strelec Denverja v letošnji končnici Murray pa je na zadnji tekmi iz igre metal samo 20%, dosegel pa je 9 točk. Denver ima sicer veliko boljšo klop ko Sunsi, tako da si lažje privošči slabše predstave Murraya ali pa Jokiča. Sunsi seveda danes nujno potrebujejo zmago, saj bi v nasprotnem primeru v seriji zaostali kar z 3:0.
Stavne kvote: Top stavnica 22Bet nam za zmago Sunsov ponuja kvoto 1.58. Je pa vprašanje če je to realna kvota, saj ima tudi Denver danes lepe možnosti za zmago.