Danes se bomo posvetili kvalifikacijam za svetovno prvenstvo v Aziji. Prav tako pa smo preverili dogajanje v poljski nogometni ligi. Vse to in še več v današnjih brezplačnih stavnih analizah.

1.05 Nadal, Rafael – Sinner, Jannik
Tip: 1

1.52 Kenin, Sofia – Sakkari, Maria
Tip: 2

1.40 Iran – Bahrajn [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.30 Združeni arabski emirati – Tajska
Tip: 1

1.31 Vietnam – Indonezija [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.53 Oman – Katar [Nevtralna lokacija]
Tip: 2
Opis tekme: Pred nami je torej kvalifikacijska tekma za svetovno prvenstvo, kjer se bosta v skupini E pomerila Oman in pa Katar. Tekma se bo igrala ob 19:00 uri pred omejenim številom gledalcev. Obe ekipi sta do sedaj odigrali devet krogov in obe ekipi se nahajata na prvih dveh mestih, kar seveda pomeni da bomo danes lahko spremljali pravi derbi. Katar je trenutno prva ekipa, do sedaj so zbrali 19 točk in super gol razliko 17:1. Moštvo je torej do sedaj še brez poraza, zbrali pa so še samo en remi. Prvo mesto je tudi edino, ki neposredno zagotavlja napredovanje v dodatne tekme kvalifikacij. No tudi drugi Oman pa še ima možnosti, saj je do sedaj zbral 12 točk in pa gol razliko 11:4. Zdi se torej da sta obe omenjen ekipi razred zase, je pa vseeno Katar na današnji tekmi dokaj velik favorit. Katar je na zadnji tekmi premagal Indijo z 0:1. Moštvo je na zadnjih petih tekmah kar štirikrat doseglo zmago. Oman pa je na zadnjih petih tekmah zbral dva remija, poraza in dve zmagi. Obe moštvi sta v tem obdobju odigrali tudi kar nekaj prijateljskih tekem. Na zadnji medsebojni tekmi je Katar doma premagal Oman z 2:1.

Rezultati Katarja v gosteh to sezono: 3-0-0.
Katar ni izgubil na svojih zadnjih 5. tekmah
Rezultati reprezentance Oman na domačem igrišču to sezono so: 3-0-0.

Stavne kvote: Preverimo še aktualne stavne kvote Bet365. Zmaga domačega Omana je vredna kvote 6.50. Remi kvote 3.80, zmaga Katarja v gosteh pa kvote 1.53 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

1.48 Bangladeš – Indija
Tip: 2

1.71 GKS Katowice – ZKS Stal Rzeszow
Tip: 1
Opis tekme: Pred nami je 37 krog v Poljski nogometni diviziji 2. Tekma se bo igrala ob 20:25 uri, domače Katowice pa so pred domačimi gledalci očiten favorit. Katowice so tudi druga ekipa lige, saj so do sedaj zbrali 76 točk in pa gol razliko 61:37. Ekipa Rzeszow pa se nahaja na 8. mestu, to pomeni 50 točk in pa gol razliko 57:54. Rzeszow se še krčevito bori za napredovanje na 6. mesto, ki še kot zadnje zagotavlja dodatne kvalifikacije oziroma končnico. Rzeszow je na zadnjih petih tekmah nanizal dve zmagi, dva poraza in remi. Na zadnji tekmi so doma izgubili z 2:3. Na drugi strani pa je moštvo Katowice dobilo svoji zadnji tekmi tekmi z 0:3 in pa 4:1. Pred omenjenima zmagama pa so zbrali še poraz in dva remija. Na zadnjih štirih medsebojnih tekmah smo lahko videli dve zmagi ekipe Katowice, en remi in eno zmago ekipe Rzeszow.

Stavne kvote: Za zmago domače ekipe dobimo na športni stavnici Bet-at-home stavno kvoto 1.71. Remi je vreden kvote 3.90, zmaga ekipe Rzeszow pa kvote 4.42.

1.16 FC Honka/Akatemia – TPV Tampere
Tip: 1

3.85 Valur Reykjavik – Vikingur Reykjavik
Tip: 2

1.20 KR Reykjavik – Grindavik
Tip: 1

2.05 Berserkir – GG Grindavik
Tip: 1

4.40 Kria – Arborg
Tip: X