Tokrat se bomo posvetili predvsem tekam v prvi Španski nogometni ligi. Športne stavnice vam ponujajo visoke in zanimive stavne kvote, kar se splača izkoristiti. Ne pozabite pa tudi na zimske športe, kjer je tudi na voljo veliko stavnih možnosti.

1.97 Premier liga West Ham United – Brentford
Tip: 1

1.31 Premier liga Liverpool – Leicester City
Tip: 1

2.75 Primera Division Getafe – RCD Mallorca
Tip: X

2.33 Primera Division Cadiz – Almeria
Tip: 1

3.25 Primera Division RC Celta De Vigo – FC Sevilla
Tip: X

1.48 Primera Division Real Valladolid – Real Madrid
Tip: 2
Opis tekme: V 15 krogu Lalige so bosta pomerila domači Valladolid in pa gostujoči Real, tekma se bo pričela ob 21:30 uri. Valladolid se trenutno nahaja na sredini prvenstvene razpredelnice, točneje na 12. mestu. Ekipa je do tega kroga zbrala 17 točk, kar je 18 točk manj od Reala. Valladolid je ena slabših napadalnih ekip v ligi, saj so v 13 krogih zmogli samo 13 zadetkov. Real pa je še nekaj krogov nazaj držal prvo mesto, sedaj pa so ga prepustili Barceloni, ki ima 37 točk. Real ima tako 35 točk in gol razliko 33:14. To pomeni, da imajo drugi napad lige, pri obrambi pa so med boljšimi klubi, vendar tukaj imajo še kar nekaj rezerve. Real je na zadnjih petih ligaških tekmah zbral tri zmage, ter remi in poraz. Omenjene izgube točk pa so bile seveda ključne pri tem, da je Real izgubil vodilno mesto na ligaški razpredelnici. Valladolid pa je na zadnjih petih tekmah v ligi zbral tri zmage in dva poraza. V lanski sezoni je Real dobil obe medsebojni tekmi proti ekipi Valladolid. So se pa obe tekmi končali z 1:0 v korist Reala. Tudi še eno sezono nazaj je Real zmagal samo z 0:1 v gosteh, doma pa remiziral. Glede na zadnje odigrane tekme si danes lahko obetamo bolj izenačeno tekmo, kot to pričakujejo stavnice. Je pa Valladolid od leta 1993 samo 4krat premagal Real, kluba pa sta v tem obdobju odigrala kar 40 medsebojnih tekem.

Valladolid nima zmage na zadnjih 3. tekmah proti Realu.
Rezultati Reala v gosteh to sezono so: 6-0-1.
Zadnja domača zmaga Valladolida proti Real Madridu je bila davnega 2008.

Stavne kvote: Stavnica 22Bet nam za zmago Reala v gosteh ponuja kvoto 1.48. Remi je vreden kvote 4.50, zmaga ekipe Valladolid pa je vredna ekipe 5.80.

3.15 Primeira Liga GD Chaves – FC Famalicao
Tip: X

2.20 Primeira Liga FC Vizela – Vitoria Guimaraes
Tip: 1

1.71 Primeira Liga Sporting Braga – Benfica Lissabon
Tip: 2