Tudi danes se bomo posvetili UEFA Ligi narodov, kjer se igra kar nekaj zanimivih tekem, med drugim se bomo posvetili tekmo med Belgijo in pa Nizozemsko.

3.30 UEFA liga narodov Hrvaška – Avstrija
Tip: X

1.50 UEFA liga narodov Latvija – Andora
Tip: 1

2.25 UEFA liga narodov Belgija – Nizozemska
Tip: 1
Opis tekme: Gre za prvo tekmo skupine 4, kjer se bosta pomerila domača Belgija in pa Nizozemska, tekma se bo igrala ob 20:45 uri. V skupini sta še Poljska in pa Wales, ki sta že odigrali tekmo. Poljska je to tekmo zmagala z 2:1. Favorita skupine pa lahko iščemo morda kar med današnjima tekmecema. Gre že za 128 derbi Belgije in pa Nizozemske. Belgija pa v medsebojnih dvobojih zaostaja z 41 zmagami, 31 porazi in pa 55 porazi. Je pa Belgija v nizu 2 zmag in 6 remijev proti Nizozemski, kar je najdaljši niz v zgodovini reprezentance. Zlata reprezentanca Belgije je na zadnji Ligi narodov končala na 4. mesto, potem ko je izpadla proti kasnejšim zmagovalcem Francozom in tudi proti aktualnim prvakov iz EP Italiji. Belgija je sicer na zadnjih petih tekmah zbrala dve zmagi, dva remija in pa samo en poraz proti prej omenjeni Italiji. Nizozemska pa je na zadnjih petih tekmah nanizala tri zmage in pa dva remija. Na zadnji dveh prijateljskih tekmah so premagali z 4:2 Dansko in pa remizirali proti Nemčiji z 1:1. Zadnji dve medsebojni tekmi Belgije in pa Nizozemske sta nam prinesli identična rezultata 1:1. Pri Begliji bomo dodatno spremljali predstavo igralca Kevin De Bruyne, ki pa je sicer označil to tekmovanje za nepomembno. Zvezdnik je sicer v Premier ligi letos prejel naziv igralca leta, potem ko je letos zbral 15 golov in pa 8 asistenc. Pri Nizozemski pa bo pod drobnogledom Memphis Depay, ki je v zadnjem obdobju nastopa za reprezentanco bil v zelo dobri formi. Še zanimiv statistični podatek, oba trenerja, Martinez in Van Gaal, sta se do sedaj medsebojno pomerila v Premier ligi 5krat. Nizozemski trener Van Gaal je do sedaj dosegel štiri zmage in pa samo en poraz.

Belgija doma ne pozna poraza proti Nizozemski na njunih zadnjih 3. srečanjih.
Belgija ni izgubil na zadnjih 4. tekmah
Nizozemska pa ni izgubil na zadnjih 9. tekmah

Stavne kvote: Portal PokerStars sport nam za zmago Belgije ponuja kvoto 2.25, remi je vreden kvote 3.60, zmaga gostov pa je visoka kvote 3.00.

1.67 UEFA liga narodov Francija – Danska
Tip: 1

1.63 UEFA liga narodov Belorusija – Slovaška [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

2.65 UEFA liga narodov Kazakstan – Azerbajdžan
Tip: 1

1.70 UEFA liga narodov Lihtenštajn – Moldavija
Tip: 2