V Premier ligi in Laligi se bosta danes za uvod v vikend odigrali dve zanimivi tekmi. Zelo zanimivo pa bo predvsem v košarkarski ligi NBA.

Chelsea
1.64
Chelsea – Fulham
1X2, Ordinary Time

Athletic Bilbao
1.41
Athletic Bilbao – Cadiz
1X2, Ordinary Time

Sacramento Kings
1.68
Indiana Pacers – Sacramento Kings
Match bet, Whole Match
Opis tekme: Obeta se nam super zanimiva in izenačena tekma. Sacramento ima za sabo odlično sezono, saj so trenutno kar 3. ekipa zahoda. To pomeni da so zbrali kar 29 zmag in pa 21 porazov. Verjetno pred sezono ni bilo nobenega analitika in tudi navijači ki bi kraljem pripisoval takšno dobro sezono. Moštvo tako letos zagotovo čaka mesto v končnici, kjer bodo lahko pokazali iz kakšnega testa so res. Indiana pa je 11. ekipa vzhoda z 24 zmagami in 29 porazi. Moštvo torej ne blesti, še vedno pa imajo možnosti za preboj v končnico. Današnja tekma bo sicer še dodatno zanimiva, saj so omenjene ekipe v zadnjem letu med seboj menjale kar nekaj ključnih igralcev. Indiana je sicer v seriji kar treh zaporednih porazov. Na zadnje so izgubili proti Memphisu z 112:100. Sacramento pa je na zadnjih petih tekmah zbral tri zmage in dva poraza. Moštvo je bilo v seriji treh zaporednih gostovanj, na zadnje so v gosteh premagali Spurse z 119:109. Moštvi sta se sicer letos že odigrali prvo medsebojno tekmo. Kingsi so takrat zanesljivo premagali Indiano z 137:114. Pri SAC sicer danes se bo nared De Aron Fox. vsi ostali igralci pa naj bi bili nared in to velja za obe moštvi. Kingsi so sicer letos v gosteh zbrali 13 zmag in 10 porazov. Indiana pa je doma zmagala 16 tekem, izgubila pa je na 11 tekmah. Indiana ima 11 napad, 6 skok in 25 obrambo lige. Kingsi pa imajo celo prvi napad lige in pa 6 ekipa lige po podajah. Imajo pa tudi 21 obrambo in pa 24 skok lige.
Stavne kvote: Stavnica Bet365 nam za zmago Kingsov v gosteh ponuja kvoto 1.68. Zmaga domače ekipe pa je vredna kvote 2.23 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

Washington Wizards
1.55
Washington Wizards – Portland Trail Blazers
Match bet, Whole Match

Boston Celtics
1.22
Boston Celtics – Phoenix Suns
Match bet, Whole Match

Toronto Raptors
1.40
Houston Rockets – Toronto Raptors
Match bet, Whole Match

Minnesota Timberwolves
1.47
Minnesota Timberwolves – Orlando Magic
Match bet, Whole Match

Philadelphia 76ers
1.20
San Antonio Spurs – Philadelphia 76ers
Match bet, Whole Match

Utah Jazz
1.81
Utah Jazz – Atlanta Hawks
Match bet, Whole Match